والله من اوایل خییییلی خودمو میشستم و از روز اول هم حمام میرفتم و الان متاسفانه تنبلی تخمدان دارم. و میگن بیماری های تخمدان زنان هم بخاطر تغغییر سبک زندگیمونه. قبلنا خانوما تو دوران پریودیشون حمام نمیرفتن و تغذیه هم اورگانیک بوده و دچار اینجور بیماری ها هم نمیشدن اما امروزی ها که خودمم جزوشونم هروقت بهم میگفتن این کارو نکن میگفتم برو باباااا اون افکار مال قدیمی هاست اما الان به این نتیجه رسیدم هیچ کار قدیمی ها بی دلیل نبوده و کاملا علمی بوده فقط بلد نبودن به زبان علمی بیانش کنن ☹️
من حمام که دیگه تو دوران پریودی تا روز پنجم نمیرم و فقط سرم رو هرروز میشورم و لباسم رو عوض میکنم دستشویی هم سریع با اب گرم یه اب میگیرم و با دستمال خشک میکنم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره من عاشق جنسیتمم فقط با این عادت ماهانش خیلی مشکل دارم
من واقعا دوره عادت ماهانم بده😣
یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:) ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
والله من اوایل خییییلی خودمو میشستم و از روز اول هم حمام میرفتم و الان متاسفانه تنبلی تخمدان دارم. و ...
کاملا درسته،یه دکتر طب سنتی که تو برنامه طبیب هم خیلی میاد، تو پیج اینستاشون تمام کارهایی که قدیمیا می گردن با تاکید زیاد تایید می کرد،بایدها و نبایدهای دوران پریودی هم می گفت که یکیش حمام بود
بچه ها من خودم میشورم ولی خیلی دکتر رفتم پرسیدم و حتی معلم بهداشتامون میگفتن نشورید خیلی بهتره
با دستمال کاغذی خوب پاک کنید
ولی بنظرم مدفوع حتما باید بشورید ولی ادرار رو مطمئنم که توی پزشکی آدم نشوره بهتره
ولی متاسفانه خودم چندشم میشه میشورم😥
یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:) ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
من ک بیشتر ازوقتای دیگه میشورم اونم با آبه پرفشار💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
کاملا درسته،یه دکتر طب سنتی که تو برنامه طبیب هم خیلی میاد، تو پیج اینستاشون تمام کارهایی که قدیمیا ...
نظر همه محترمه و تجربه هر کس متفاوته اما من خودم که بد چوبش رو خوردم و الان شش ماهه دنبال درمانم.مثلا تو طب سنتی میگن حتی موقع ظرف شستن پیشبند ببندین که رطوبت جلو لباس باعث سردی رحم میشه و روی زمین یا سرامیک سرد نشینین. سردی رحم هم که دیگه هزار و یک دردسر و مریضی میاره.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها