2777
2789
عنوان

درمان عفونت

256 بازدید | 32 پست

سلام دکتر رفتم بم پماد واژینال لکورکس داد  الان دو بار دیگ بزنم تموم میشه یبارم سیر گذاشتم یک هفتس اینجوری شدم..خارش ندارم تکرر ندارم درد ندارم بو نداره فقط رنگ ترشحم سفید بود تا دیدم زرد شده  رفتم دکتر شما راه حلی میشناسین زود درمان بشه اخه هنوز هست تغییری نکرد..بهداشتم همیشه رعایت میکنم با دستمال خشک میکنم خودمو همیشه شورتمم روزانه عوض میکنم الان ک ترشح دادم روزی چهار بار عوض میکنم 

🥰🤱🏻

ترشحات سفید بدون بو و خارش اشکالی نداره

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم درمان هاي خانگي خيلي موثر نيست اگه عفونت زياد باشه

منم درگيرم و فقط تحت نظر پزشك درمان ميكنم

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......
سیر چجوری گذاشتی تاثید داش

اره خیلی تنگ کرد منو خیلی زیااادا..بعدم سیرو با نخ دوختم نخ و گذاشتم بیرون عین تامپون..بعد س ساعت در اومدم سیرو بعد یساعت یه انگشت ترشح سبز اومد بیرون دیگه ندیدم اونو..بعد تو نت خوندم که چرا تنگ شد انقدر واژنم نوشته بود برای تنکی هم خوبه..

🥰🤱🏻
جدا  

آ ه منکه الان باردارم دکتر گفت اگه ترشحاتت با سوزش و خارش و بو همراه نیست طبیعیه حالا نمیدونم واسه همه طبیعیه یا فقط باردارا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اره الان سفید نی زرده.

خب اگه زرده هنوز به درمان ادامه بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خیلی تنگ کرد منو خیلی زیااادا..بعدم سیرو با نخ دوختم نخ و گذاشتم بیرون عین تامپون..بعد س ساعت در ...

نسوختی

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂