2777
2789
مرمری جون ادامه داره نزدیک ب ۱۴روز اسهال داشت با حجم کم دیگه درمونده شده بودم ب دکترش ک گفتم شیرخشک ...

خب؟

ریفلاکسم داره؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
الان محصولات گاوی رو کامل حذف کردی؟

آره عزیزم کامله کامل 

کم کم متوجه شدم من اگه گوجه یا بادمجون بخورم دوباره اسهال میشه ولی درحد یکی دو روز بود با همون شیرخشکه خوب میشد الان وقتی اسهال میشه خیلی طول میکشه تا خوب بشه وتعداد دفعشم بالارفته😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب؟ ریفلاکسم داره؟

گلوش خلط داره و بینیش هم کیپ میشه ی دکتر دیگه بردم گفت با توجه ب اینا آلرژی هست ن رفلاکس وشربت نئوتادین داد کیپی بینیش خوب شده بود ولی نپیدونم چرا ۴روزه دوباره اسهال شدید شده پاهاش بشدت سوخته هیچ چیز جدیدی نخوردم وبخودشم فقط آب سیب دادم البته سیاه شده بود

آره عزیزم کامله کامل  کم کم متوجه شدم من اگه گوجه یا بادمجون بخورم دوباره اسهال میشه ولی درحد ...

مشخصه به خیلی چیزا الرژی داره ببر تست الرژی تا دقیق متوجه شی به چ چیزایی الرژی داره

این مدتم ک رژیمی گوشت گاو شیر ماست دوغ پنیر کره کشک کنجد ذرت سویا تن ماهی ژله کیک و بیسکوییت های بیرون هرجیزی ک توش شیرخشک داره پبک پاپ کورن پاستیل سوسیس کالباس فست فود نخور

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
گلوش خلط داره و بینیش هم کیپ میشه ی دکتر دیگه بردم گفت با توجه ب اینا آلرژی هست ن رفلاکس وشربت نئوتا ...

الرژیه و تا وقتی دقیق رعایت نکنی هیچ دارویی موثرنیس

مشخصه به خیلی چیزا الرژی داره ببر تست الرژی تا دقیق متوجه شی به چ چیزایی الرژی داره این مدتم ک رژیم ...

تست آلرژی چجوریه؟کجا باید ببرم؟

من ساکن اصفهانم ولی فعلا خوزستان هستم بخاطر اسهال مداوم پیش مامانم هستم ک کمکم کنه

مشخصه به خیلی چیزا الرژی داره ببر تست الرژی تا دقیق متوجه شی به چ چیزایی الرژی داره این مدتم ک رژیم ...

من هییبچ کدوم از اینایی ک گفتیو نمیخورم بعلاوه گوجه وبادمجون ویک سری هم اسهال شدید شد بخاطره رب گوجه ک اونم حذف کردم

الرژیه و تا وقتی دقیق رعایت نکنی هیچ دارویی موثرنیس

دلم برا خودش میسوزه ک اینقد اسهال میشه همش میگم نکنه پرزهای روده ش آسیب دیده ک اسهالش شدید میشه😢😢😢😢

تست آلرژی چجوریه؟کجا باید ببرم؟ من ساکن اصفهانم ولی فعلا خوزستان هستم بخاطر اسهال مداوم پیش مامانم ...

باید ببری دکار ایمونولوژی الرژی اون تشخیص میده چ تستی بده پوستی یا خونی

مواد غذایی رو روی پوستش تست میکنن تا دقیق بفهمی چیا نباید بخوری

من ۱۱ماهگی بردمش و راحت شدم 

ازوقتی رعایت میکنم خوبه 

الان۳سالو۹ماهشه مشکلش الرژی بود و هست هنوزم رژیمه

دلم برا خودش میسوزه ک اینقد اسهال میشه همش میگم نکنه پرزهای روده ش آسیب دیده ک اسهالش شدید میشه😢😢 ...

اگه رعایت نکنی خدایی نکرده همینم میشه

باید ببری دکار ایمونولوژی الرژی اون تشخیص میده چ تستی بده پوستی یا خونی مواد غذایی رو روی پوستش تست ...

دکتر گوارش نبرم؟چیا نمیتونه بخوره پسرت؟عزیزم میشه بگی پسرشما چجوری میشد؟

تو ی تاپیک گفتی ک اصفهانی هستی میشه ی دکتر گوارش وآلرژی خوب ب من معرفی کنی

عزیزم من دل خوشی از دکترای اصفهان ندارم متاسفانه من پسرمو میبردم هرماه تهران پیش دکتر بهروز مقدادی.

اگه تونستی ببر 

دکتر گوارش نبرم؟چیا نمیتونه بخوره پسرت؟عزیزم میشه بگی پسرشما چجوری میشد؟

همونایی ک ب شما گفتم نخور رو پسرم ننیتونه بخوره

دونه میزد اگزما میزد بی قرار بود شیرنمیخورد یسره هر نیم ساعت از خاب میپرید مدفوعش بلغم بود و اسهال خونی