2777
2789
از۴۰روزگی اسهالشو اگه رعایت کنم فقط همون روزه ولی قبلنا چون نمیدونستم ی هفته طول میکشید

آهان یعنی اگه یچیزی بخوره ک بهش نسازه فقط همون روز اسهال میشه؟؟اونوقت با چی اسهالشو بند میاری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از۴۰روزگی اسهالشو اگه رعایت کنم فقط همون روزه ولی قبلنا چون نمیدونستم ی هفته طول میکشید

مرمریه عزیزم ببخش ک مزاحمت میشم ولی ی سوال برام پیش اومده چندروز پیش دکتر گفت شیرخشک آل ۱۱۰ک بچه میدی برا اسهالش خودش پروتئین داره یادم رفت بپرسم پس چرا باهاش خوب میشه وعفونت وخون تو مدفوعش نیس

دلمو خوش کردم ک لابد پسرم ب محصولات گاوی حساس نیس😢میشه همچنین چیزی یعنی

آهان یعنی اگه یچیزی بخوره ک بهش نسازه فقط همون روز اسهال میشه؟؟اونوقت با چی اسهالشو بند میاری؟

خودش بندمیاد من فقط ماده الرژی زا رو قطع میکنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مرمریه عزیزم ببخش ک مزاحمت میشم ولی ی سوال برام پیش اومده چندروز پیش دکتر گفت شیرخشک آل ۱۱۰ک بچه مید ...

حتما نباید خون تو مدفوع باشه یا اسهال بشه ممکنه الرژی خودشو با مشکلات گوارشی مثل ریفلاکسی ک به دارو مقاومه و دونه زدن و اختلال خاب نشون بده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
حتما نباید خون تو مدفوع باشه یا اسهال بشه ممکنه الرژی خودشو با مشکلات گوارشی مثل ریفلاکسی ک به دارو ...

آخه هیچکدوم از اینایی گفتی هم نمیشد با اون شیرخشکه تازه وزنشم بالا میبرد خودمم موندم واقعا پسرم چشه

آخه هیچکدوم از اینایی گفتی هم نمیشد با اون شیرخشکه تازه وزنشم بالا میبرد خودمم موندم واقعا پسرم چشه

اگه حالش خوبه با اون خب بخر و ادامه بده

اگه حالش خوبه با اون خب بخر و ادامه بده

پس حساسیتش چی؟میگم پسرم ب گوجه ورب حساسه بنظرت اون آزمایش ک عفونت وخون توش بود بخاطره گوجه میتونه باشه یا فقط مربوط ب پروتئین گاویه؟

پس حساسیتش چی؟میگم پسرم ب گوجه ورب حساسه بنظرت اون آزمایش ک عفونت وخون توش بود بخاطره گوجه میتونه با ...

خون معمولاا فقط بخاطر پروتئین گاوه

2790
2778
2791
2779
2792