2777
2789
عنوان

۴ تا بچه ؟؟؟؟

510 بازدید | 24 پست

دوستان من دوتا پسر دارم با اختلاف سنی دو سال‌ یکیش دو نیم ساله. اونیکی ۶ ماهه.

درسته خیلی سختمه الان و واقعا بعضی وقتها کم میارم. 

ولی خیلی تو فکر دو تای دیگه ام هستم.

الان خیلیاتون میاین میگین واه واااه و ول کن و...

(ولی من یدونه داداش دارم و شوهرمم که تک فرزنده)

بچه هام فقط و فقط یدونه دایی دارن. 

میخوام حداقل خونمون شلوغ باشه. 

وضعیت مالیمون بد نیست شکر خدا. شوهرمم میگه اگه سومی رو بیاری کمکی میگیرم واست.

میگم میشه برم دکتر یه کاری کنم بعدی دوقلویی بشه؟ (ولی از گناهش میترسم)

۴ تا بچه چطوره کلا؟ 

بنظر شما چیگار کنم؟ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنداداش من چهارمین بچه شو یکی دوماهه دیگه بدنیامیاره خیلییی خوبه😍😍 منم آرزو دارم بچه داشتم😞

انشالله شمام بچه دار میشین ب این زودیاااا

گلم میشه سن برادرزاده هاتو بگی؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

عزيزم بستگي ب شرايط جسمي و روحي خودت داره 

من خودم دوميو باردارم اصلا نميتونم ب سومي فكر كنم شرايط ماليمونم خوبه ولي من ك از ده سال اينده خبر ندارم چي ميخاد بشه شايد اون موقع اينقد شرايط بد شد تو خرج اين دوتام مونديم

منم فقط ي خواهر دارم 

خوب فكراتو بكن

دوقلو شدن گناه ك نداره از اين نظر نگران نباش

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

عالیهه خیلی عالی ولی عجله نکن 6ماهه خیلی کوچیکه وخودتم تازه زایمان کردی صبرکن ازشیر بگیریش یکمم تقویت کن 2سال بعد اقدام کن

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
عزيزم بستگي ب شرايط جسمي و روحي خودت داره  من خودم دوميو باردارم اصلا نميتونم ب سومي فكر كنم ش ...

نه دوقلویی که خدا خودش بده عالیه

ولی اینکه با دارو و دکتر خود آدم بخواد دوقلو بشه بچه اش هم گناهی نداره؟