2777
2789
عنوان

💞گویند ترک عشق و ره عقل پیش گیر💞 مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 444 پست
@flfli     گیسوانت زیر باران، عطر گندم‌زار... فکرش را بکن! با تو آدم مست باشد، تا سحر ب ...

🌷 🌾 🌿

‌‌‌‌مست بگذشتی و از خلوتیان ملکوت

به تماشای تو آشوب قیامت برخاست

#حافظ
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚

@مفتون_تبریزی  

با اجازتون من برم بخوابم

شب همگی خوش❤❤❤

شنیدم مصرعی شیوا، که شیرین بود مضمونش

منم مجنون آن لیلا که صد لیلاست مجنونش‌

ز عشق آغاز کن، تا نقش گردون را بگردانی

که تنها عشق سازد نقش گردون را دگرگونش

به مهر آویز و جان را روشنایی ده که این آیین

همه شادی است فرمانش، همه یاری است قانونش

غم عشق تو را نازم، چنان در سینه رخت افکند

که غم‌های دگر را کرد از این خانه بیرونش

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازنینا!… لایک یعنی انتخاب

یعنی: از بنده سلام از تو جواب

لایک یعنی دل به ما بستی رفیق؟!

لایک یعنی یاد ما هستی رفیق؟!

لایک یعنی: مطلبت را دیده ام

یعنی: احوال تو را پرسیده ام

لایک یعنی:در رفاقت، کاملی...

لایک یعنی: نیستی و... در دلی!

لایک یعنی:دوستی را لایقم؟…

تو: حقیقت... من،"مجازن عاشق"م!

لایک یعنی:کار و بارم خوب نیست...

تو نباشی، روزگارم خوب نیست

لایک یعنی:بغض لبخندم شکست...

دوری و جای تو گلدانی نشست

لایک یعنی:مثل جان و در تنی...

لایک یعنی:خوب شد تو با منی!

لایک یعنی:حسرت و لبخند و آه...

می شوم دلتنگ رویت گاه گاه

لایک یعنی:جای پایت بر دل است...

دوری از تو جان شیرین!… مشکل است

لایک یعنی: نکته های پیچ پیچ...

لایک یعنی:جز محبت، هیچ... هیچ!

لایک یعنی:از سکوت من بخوان!…

لایک یعنی:در کنار من بمان!

لایک یعنی: خنده های ریزریز...

لایک یعنی: دوستت دارم عزیز!

@مائده6525221 ❤️❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
🌷 🌾 🌿 علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را #سعدی 🌷 🌾 🌿

خورشید که زد شعر سپیدی بنویس
برنامه ی جذاب مفیدی بنویس

خورشید هم از شعر خوشش می آید
هرصبح رباعی جدیدی بنویس

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ما ز خود سوی تو گردانیم سر 🍃 چو تویی از ما به ما نزدیک تر🌸 مولانا👑 @آبنبات_عسلی_۷۶   ...

🌷 🌾 🌿

تا ترا از دور دیدم، رفت عقل و هوش من

می شود نزدیک منزل کاروان از هم جدا

#صائب_تبریزی
🌷 🌾 🌿

@مفتون_تبریزی     با اجازتون من برم بخوابم شب همگی خوش❤❤❤ شنیدم مصرعی شیوا، که شیری ...

به سلامت خدانگهدارت 🤗😍😍🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
گُلِ محمدیِ من، مپرس حالِ مرا به غم دچار چنانم، که غم دچارِ من است… 

🥀  🍁 🥀
هزار مرتبه
خواندم دعا میان قُنوت
خدا کند که نباشد کسی دچار کسی...

#سجاد_شیرازیان
🥀 🍁 🥀

🌷 🌾 🌿 تا ترا از دور دیدم، رفت عقل و هوش من می شود نزدیک منزل کاروان از هم جدا #صائب_تبریزی 🌷 ...

یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش 🌸

می‌سپارم به تو از چشم حسود چمنش 🍃

@دخی_بهمنی     ‍🥰❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
@fftt     لایک یعنی سلام  یعنی خوبی؟  بعنی دوست دارم یعنی میشناسمت  ی ...

عزیزززززم

حالا چرا گریه

عشق تو به تار و پود جانم بسته است

بی روی تو درهای جهانم بسته است

از دست تو خواهم که برآرم فریاد

در پیش نگاه تو زبانم بسته است

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
🌷 🌾 🌿 آن همه دلداری و پیمان و عهد نیک نکردی که نکردی وفا #سعدى 🌷 🌾 🌿

لیک نباید باشه؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

" باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی"

تیر را قوت پرهیز نباشد ز نشانه

مرغ مسکین چه کند گر نرود در پی دانه

پای عاشق نتوان بست به  افسون و فسانه

@دختر_مهربون_باادب ❤️❤️❤️❤️

قلبم ضعیفه بچه😫😫😫 در دیرِ مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست ...

تازع اولشه خودتو برای سکته اماده کن😊😊😊

ای ابر چراست روز و شب چشم تو‌تر
وی فاخته زار چند نالی به سحر‌
ای لاله چرا جامه دریدی در بر
از یار جدایید چو مسعود مگر

چیکا کنم خو؟ من ک شعر بلد نیستم 😆😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😑 اي بـی‌خبــر بکــوش کـه صاحب خبــر شوی تــا راهــــرو نباشی کـی راهـبـر شـوی در مکتب حقایق پیش ...

تشکر زیبا بود.

🌷 🌾 🌿

زلفت بخواب بینم و خواهم که هر شبی
تعبیر خوابهای پریشان من شوی

#خواجوی_کرمانی
🌷 🌾 🌿

عزیزززززم حالا چرا گریه عشق تو به تار و پود جانم بسته است بی روی تو درهای جهانم بسته است ...

هیچی لایک کن عرررررر😭😭😭😭😭😆🍂😆😆😆😆😆