2777
2789

سلام

دیگه خسته شدم از اینکه هر وقت که میخوام با نامزدم برم بیرون باید کلی التماس بابا و مامانم رو کنم تا اجازه بدند . نامزدم فقط جمعه ها خونست و فقط جمعه ها میتونیم که همدیگه رو ببینیم . امروز تصمیم گرفتم که بدون اجازه خانواده ام و جور کردن بهانه اینکه با دوستام میخوام برم بیرون ، با نامزدم هماهنگ کردم و اومد دنبالم و با هم رفتیم بیرون .

جای شما خالی رفتیم پیتزا خوردیم ، تا حالا تنهایی با هم غذا نخورده بودیم خیلی چسبید .

بعد رفتیم میدان امام اصفهان ، میخواست که همه چیز برام بخره ، چادر ، کیف ، کفش و....بهش گفتم که خانواده ام خبر ندارند که با هم اومدیم بیرون و اگه خرید کنیم ، بخوام ببرمشون خونه مشکل میشه و میفهمند .

خیلی جا خورد و ناراحت شد و گفت که اینجوری اگر که مامان و بابات متوجه بشند آبروی من میره و نسبت به من کدورت پیدا میکنند ، این کار چی بود که کردی دختر ، اما بعدش خندید و دیگه چیزی به روی خودش نیاورد .

عزیزم نامزدم چهره اش و رفتار و کردارش دقیقا مثل شهداست که توی فیلم ها دیدم ، اینقدر چهره اش نورانی و مظلومه ، اینقدر چشم و دل پاکه و همیشه یک لبخند قشنگی روی لبهاشه که خیلی بهم آرامش میده ، آرامشی که فقط وقتی کنار نامزدمم میتونم تجربه اش کنم و داشته باشمش .

امیدوارم آرامش همیشگی باشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهت حق میدم محدودیت ها باعث میشه ادم دروغ بگو یا یه شخصیو دور بزنه در حالی که اون محدودیت ها شاید حق طبیعی ادم باشه

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

پیتزا دلم خواست نوش جوونت چربی بشه به تنت 😅🤣🤣

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

سپهری7 | 45 ثانیه پیش
2791
2779
2792