2777
2789
عنوان

قیمت پورشه پانامرا چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 118 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Google.com

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
بزار از شوهرم بپرسم همین دیروز پورشو فروخت🤧

مسخره نکن 

خالی نبند به فقرا رحم کن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
من نمیدونم چرا پورشه دوست ندارم  فقط بنز و بی ام و عشقه حیف که باید مجبورم از ایران برم 😂😂😂

پورشه کلا زشته قیافش بنزم دوست ندارم بی ام دبلیو باز بهتره

خارج ایرانم میشه خیلی راحت تر از این جا ماشین گرفت اونجا انشالله بخرید

من دنبال ی دختری بودم ک خانوادش پولدار باشن فک کنم نیمه گمشدمو اینجا پیدا کردم 😁😁😁

خب پس مبارکه🤣😑😁

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
قیمت پیکان گوجه ای رو اگه خواستی بهت میگم    

گرونه خیلی 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مجرده ولی از ازدواج حرفی نمیزنه

منم بی ام و x7 سوارم و دختر وزیرم بیاد منو بگیره 😂😂😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊