2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 39 پست
احتلافتون سر چیه؟؟ به یه روانشناس زوج درمانگر رجوع کنید

دو جلسه مشاوره رفتم من ولی یهو با شوهرم دعوام شد و اون میگه باید جدا بشیم ولی من هم بخاطر علاقم هم بخاطر اینکه دیگه دختر نیستم اصلا راضی  بجدایی نیستم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوس ندارم جدا بشم 

خب پس بخور اروم باش اروم رفتار کن ...از ته دلت دعاکن هرچی صلاحته بشه..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
اخه راضین ب جداییتون تنها کسی ک راضی نیست منم 

خودتو بی تفاوت نشون بده ناراضی بودنتو بروز نده میخوان گربه رو دم حجله بکشن میخوان ازت زهرچشم بگیرن فوق العاده بی تفاوت باش نتیجشو می بینی بگو حالا که شمام اینطور میخواین من حرفی ندارم ببین از من به تو نصیحت اگه خواست خدا باشه که جدا نشین هیچ احدی نمیتونه جداتون کنه ولی اگه نباشه که الان جدا بشین بهتره تا بعدا یه بچه هم گرفتار بشه.ان شاءالله که هرچی خیر و صلاحته بشه عزیزم فقط بسپار به خدا

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
خودتو بی تفاوت نشون بده ناراضی بودنتو بروز نده میخوان گربه رو دم حجله بکشن میخوان ازت زهرچشم بگیرن ف ...

من جلوی خانواده شوهرم خودمو بی تفاوت بی تفاوت نشون میدم ولی جلوی شوهرم نمیتونم چون واقعا عاشقشم ولی دیگه اخر سر بهش گفتم هرکاری دوس داری با زندگیمون بکن دوس داری تمومش کنی بسم الله دوسم داری ادامه بدی بازم همون ادم قبلم برات

[QUOTE=172898591]تو هم باش توی هم شری یه خیری هست مطمئن باش به حکمت خدا واقعا نمیدونم حکمت اینکه من عاشق باشم همچنان ولی همسر با سنگدلی بگه جدا بشیم 

من جلوی خانواده شوهرم خودمو بی تفاوت بی تفاوت نشون میدم ولی جلوی شوهرم نمیتونم چون واقعا عاشقشم ولی ...

سعی کن جلوی شوهرتم محکم باشی هرچی باشه میگه پیش خانوادش ببینه بی تفاوتی شاید نظرش برگشت اون الان پیش خودش میگه من هرکاری کنم این دختره از من دست نمیکشه پس خودمو بذارم رو ناز 

سعی کن جلوی شوهرتم محکم باشی هرچی باشه میگه پیش خانوادش ببینه بی تفاوتی شاید نظرش برگشت اون الان پیش ...

پس فردا خیلی بی خیال باهاش برم تا توی دادگاه 

عزیزم خارج از این بحث یه سوال درمورد سایت نی نی سایت دارم میتونی بهم جواب بدی البته شرمنده 

[QUOTE=172898591]تو هم باش توی هم شری یه خیری هست مطمئن باش به حکمت خدا واقعا نمیدونم حکمت اینکه من ...

ضعف نشون نده عزیزم به عاقبتش فکرکن اونی که الان اصرار به جدایی داره بعد ازدواجم همین میشه فکرشو بکن خدای نکرده بچه دار شین بعدش باز بگه جدا شیم چی 

ضعف نشون نده عزیزم به عاقبتش فکرکن اونی که الان اصرار به جدایی داره بعد ازدواجم همین میشه فکرشو بکن ...

دلیل اینکه اصرار دارم فقد بخاطر اینکه بدون شوهرم نمیتونم زندگی کنم 

دومیش اینکه من دختریمو باهاش از دست دادم ابروم میره 

پس فردا خیلی بی خیال باهاش برم تا توی دادگاه  عزیزم خارج از این بحث یه سوال درمورد سایت نی نی ...

ان شاءالله حکمت و قسمت خدا با خواستت یکی باشه عزیزم

اگه بدونم کمکی از دستم بربیاد حتما عزیزم بپرس

من بخوام تاپیک قبلی رو قفل کنم باید چیکار  کنم عزیزم 

بعداینکه نی نی یارو صدا میزنن نی نی یار بیاد مثلا چیکار میکنه میگن ک الان تاپیکت میترکه یعنی چی اصلا نی نی یار اگ بخاطر اونا بیاد و کاربریمو بترکونه ایا خطمم میسوزه یا مشگلی اصلا برای خطم پیش نمیاد ؟؟؟؟ 

ان شاءالله حکمت و قسمت خدا با خواستت یکی باشه عزیزم اگه بدونم کمکی از دستم بربیاد حتما عزیزم بپرس

بخدا که هستن هنوز ادمای خوبی عین خودتون 😘😘😘😘