2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

428 بازدید | 39 پست

تو دوران عقدم با خانواده شوهر دوماه قهرم از خونه شوهرم اینام فاصله ام چهار ساعت 

با شوهرمم تازگیا اختلاف پیدا کردم 

امروز اومم باهم حرف بزنیم ببینم چیکار میخوایم بکنیم ب این نتیجه رسیدیم فردا بریم دادگاه برای کارا جدایی چون ماشین گیر نمیومد شوهرم منو اورد خونشون خونشون من دوماه اصلا نیومد چون میگم ک قهرم باهاشون الان اومد اینجا خونشون چن طبقه است یکی از طبقه ها خالیه اونوقت .....

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

گفت برو بالا بشین کسی نمیاد گفتم خب خونوادهوات راضی نیستن میگه مجبورم فعلا برو اونجا من برم ماشینو درست کنم فردا بریم خونه خودتون که بریم همونجا برای کارای طلاق الان شوهرمم خودش رفت سر کار مادرشوهرم از اون مادرشوهراستتتتتتت ک تو دوران عقد دق کرده ب دلم یهو نمیدونم چرا الان مهربون شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومد با سینی غذا میگه خوب چ خبر بعد میگه حالا هر چیزیم ک شده ولی بلخره مهمونمی بیا غذا بخور الان نمیدونم بخورم بد کردم یا نخورم ؟ 

اگع تصمیمت جدیه برا طلاق نخور..وگرنه بخور غذاتو شماهم مهربون رفتار کن شاید فرجی شد..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
خب کار ایشون دو تا دلیل داره یا واقعا پشیمونن یا اینکه ببخشید میگم ولی خوشحالن که طلاق میخوای بگیری ...

تا دیروز با همسرم گل و بلبل ک نمیشه گفت ولی خب داشتیم بخاطر همه چیز علاقه زندگی با هم کنار میومدیم ولی شوهرم الان تصمیم جدی گرفت برا جدایی