2777
2789
عنوان

حالم بده ابجیم😢😢😢

228 بازدید | 7 پست

صرع غایب داره کسی بوده این بیماریو داشته باشه و خوب شده باشه۱۲سالشه😢😢😢😢داغونم نکنه همیشه داشته باشه ایندش تباه بشه نتونه ازدواج کنه دارم دیوونه میشم

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

ان شاالله به حق ۱۴ معصوم شفاپیداکنه الهی امین

صلوات فرستادم.عزیزم توکلت به خدا 

زنگ بزن حرم امام رضا ع قسمشون بده به جان مادرشون حضرت فاطمه س و پسرشون امام جواد ع ان شاالله خوب میشن. 

۰۵۱۴۸۸۸۸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ان شاالله به حق ۱۴ معصوم شفاپیداکنه الهی امین صلوات فرستادم.عزیزم توکلت به خدا  زنگ بزن حرم ا ...

فدات شم مرسی گلم ایشالا همیشه سلامت باشی

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
چ نوع بیماری هست عزیزم؟تاحالا نشنیدم میشه کامل توضیح بدی؟

ینوع بیماریه تشنج میاره حواس پرتی میاره باید همیشه داروی ضدتشنج مصرف کنه 

زندایی من صرع داره  حمله هاشم زیاده داروسازه ، ازدواج کرده دوتا دوقلو هم داره 🤷 ایشالا خواه ...

ممنون مرسی همیشه خوشبخت باشه و موفق