2777
2789
عنوان

بچه ها بهم چله افتاده چیکار کنم

582 بازدید | 37 پست

یک ساله اقدامم و تنبلی داشتم چند ماه دارو استفاده کردم تا تااینکه الان خوب شدم دکترم میگه فولیکول خوب داری ولی الان یک دعا نویس بهم گفت که چله داری یه دعا بهت میدم 80 روز نشده حامله میشی کسی بوده با چله بری حامله شده باشه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا معنی داره براتون؟؟؟؟؟؟؟؟ 

دعانویس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
انشالله دعا نویسه گفت یه تومن میدی دعاشو واست میارم

نکن از این کار رو 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

عزیزم الان علم پیشرفت کرده و دوران خرافات و دعانویسی گذشته اون برا زمانی بود که مردم خیلی چیزا رو نمیدونستن و سر خودشونو با دعانویس گرم میکردن.مطمئن باش بچه دار شدن تو به دعا نویس ربط نداره که یه تومن رو الکی بدی به یه شخصی که کاری از دستش برنمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز