2777
2789
عنوان

حکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 264 پست
انتی صایره مفتش اهنا😂(کاراگاه)

می‌دونی چی 

یبار ی دختری گفت چطور پولدارشیم بش گفتم مخ یه پزشک رو بزن. این یاسی (خانم دکتر قلابی) اومد ریپم زد من دکترم و...... کسی نمیتونه مخمونو بزنه و.....

سوته ظلمه 

هسه گفلت التاپیک ام الفصم  عداله ما ادری بیهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چذابات وایدات اهنا ماادری شیحصلن من هذه الکلاوات 😂😁

آخه نشسته رو منبر فتوا میده  اسکل 

والا قفل نمی‌کرد براش اسکریناشو میذاشتم میدادم نی نی یار تعلیق کنن چنین آشغال هایی رو 

ملت رو به سخره گرفتن 

می‌دونی چندبار از این آراجیف پیدا کردیم تعلیق کردیم همشونم. دکتر😆   تا سیکل بیشتر نخونده فاز شاخ برمیداره 

یادم میاد یکی میگف  دکترم بعد ی باری تاپیک زد استامینوفن باعث خواب آلودگی میشه😑😑😑😑

آخه نشسته رو منبر فتوا میده  اسکل  والا قفل نمی‌کرد براش اسکریناشو میذاشتم میدادم نی نی ی ...

والله شطوره صدیقتی 👍👍👍👏👏👏😍😍😍😍😍😍😍 فقط من و تعلیق نکنی من دختر خوبی ام بخدا وداعتک جارتنه ام عبود 

می‌دونی چی  یبار ی دختری گفت چطور پولدارشیم بش گفتم مخ یه پزشک رو بزن. این یاسی (خانم دکتر قلا ...

یبوی ام الفصم حلوه منچ😂😂

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
آنه بیه سادیسم اشوی😂 آلرژی عله الچذب  اخطایه چانت اسولف ویا البنات و تچذب ما خلته اتکمل😢 ...

خلی باچر هسه نامت بعد😂

والله شطوره صدیقتی 👍👍👍👏👏👏😍😍😍😍😍😍😍 فقط من و تعلیق نکنی من دختر خوبی ام بخدا وداعتک جارتنه ...

ای های صدیقتچ واقعا شاطره👏

کاربری های قبلیت چرا تعلیق شدن؟

4 تا کاربری داشتم این پنجمیه اولی و حرف سیاسی زدم با یه دختر مذهبی دعوام شد تعلیق شدم سه تای بعدی خودم درخواست تعلیق دادم از نی نی یار حالا بعد ماهها یه هفته پیش دوباره کاربری ساختم اومدم 

4 تا کاربری داشتم این پنجمیه اولی و حرف سیاسی زدم با یه دختر مذهبی دعوام شد تعلیق شدم سه تای بعدی خو ...

خطیه انتی ماکلین حگچ.😁