2777
2789
عنوان

حکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 264 پست
گاریهن ابدانشگاه آزاد (سماء معشور)  😅 لوشفته بالسایت ایبه اهنا....  واید استغابنه ع ...

بعد اهوا یدری شنو امسوی. گبل مده وحده گلتلی انت مو المهندس گتلهه لا. 

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
لطفا ترجمه کنید... لش مگطوعه دریت بیه اهوه

میگه یه نفر با یه اسم دیگه امده بود ازم پرسید چرا اینتر نت ماهشهر قطعه

از این حرفش فهمیدم که همون مهندس  هست که با یه اسم دیگه امده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه یه نفر با یه اسم دیگه امده بود ازم پرسید چرا اینتر نت ماهشهر قطعه از این حرفش فهمیدم که همون م ...

آهان... متوجه شدم... ممنونم 🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ای تذکرین علی مهندس رضا چان یگول درود بر شما و با سلام یقش البنات 

خو ما چذب علیچ انتی؟  

ای تذکرین علی مهندس رضا چان یگول درود بر شما و با سلام یقش البنات 

سلام آبجی جون خوبی عزیزم 🌹😍

سپاس فراوان می گفت 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
لا انی اصلا ماراسلته بس صارت عرکه و بلبشه علی خاطره بین البنات کلمن تگول هو یریدنی 😂😂😂

اها. سواهه عفسه وشرد خوش شاطره هذا  

چان بو الکلاوات بس خوش استاذ چان انی نجحت ماراسلته 😁😁

انتی طلعتی اشطره منه  

انتی طلعتی اشطره منه    

گتلک انی حوالی شنو من شباب کل واحد منهوم یسوه طایفت مهندس چذاب والله العظیم و بنت عندی حریه هوای بس انی مو من هذه البنات اخلی واحد یضحک علیه و یغشنی امشی علی اصول و اخاف عله اهلی و شرفی 

سلام خواهرم قربونت عزیزم آره یادم انداختی دستت درد نکنه یکم بخندم 😍😍😘😘😘💗💗💗💖🌹🌹🌹🌹

خدانکنه خواهری... سرت درد نکنه 🤗😍😍😍

الهی همیشه شاد باشی عزیزدلم 

یه تاپیک خیلی وقت پیش در مورد مهندس رضا بود.. من از ماجرا ها خبر نداشتم... به خاطر هم استانی بودن...حمایت کردم ازش... کامنت گذاشتم.

دردسر برام درست شد..