2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی اعصابم خورده

163 بازدید | 18 پست

سلام خانوما خواستم یه راهنمایی بهم کنید 

من ۲۵سالمه همسرم ۲۷  بخاطر شرایط کاری همسرم که دوره من بیشتر اوقات خونه مادرمم و زحمتام با ایشونه حتی هروقت شوهرم میاد خونه مامانمیم  

شوهرم فقط یه خواهر داره از ما کوچیک تره و خیلیم گستاخ و حسوده متاسفانه ماهم بدلیل تنهایی و کم جمعیت بودن همه دلخوشیمون اینه بریم یا خونه مامانم یا پدر شوهر ینی دیگه کس دیگه نداریم

ولی خانواده شوهرم خیلی بی محلی میکنن اصلا دعوت نمیکنن و وقتیم خودمون میریم انگار شوک میشن که جرا رفتیم و اصلا مادرش غذا درست نمیکنه یا بکنه هم خیلی ساده نه گوشت میزنه نه مرغ البته بخدا من بخاطر غذا نمیرم اونجا بحث احترام به عروس و مهمونه 

حالا یه چی که خیلی ناراحتم کرد امروز  شوهرم کار بود من زنگ زدم خونه مادر شوهرم گفتم همسرم دیر میاد و ناهار نداریم دیر اومدم خونه ....فکر میکنید چی کفت 

گفت یه املتی چیزی بزار  انقدر ناراحت شدم و خورد تو ذوقم که نگو  

ناگفته نماند که خودم حس میکنم چون خواهرش منو میبینه حرص میخوره حس میکنم مامانش اینا هم راضی نیستن من  برم اونجا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی میبینی راضی نیستن رفت و آمد رو کم کنین😕💔

چقد از اینجور افراد بدم میاد😒

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

والامشکل ندارن اوناتویی که مشکل داری توخونه یه چیزی دست کن بخورالابایدبری خونه مادریاخونه مادرشوهرغذابخوری من هیچوقت حتی اگه روبه موت باشم مگراینکه دعوتم کنن نمیرم غذاخونه کسی هرچندوقت یبارمیرم فقط بعدازنهارمیرم دیدنشون 

والامشکل ندارن اوناتویی که مشکل داری توخونه یه چیزی دست کن بخورالابایدبری خونه مادریاخونه مادرشوهرغذ ...

اصلا بحث غذا نیست چون من همیشه بهترین ها رو درست میکنم  مادرشوهرم از من یاد گرفته غذا درست کردن بحثه شعورشونه مه من میخوام برم غیر مستقیم میگه نیا

خب وقتی میبینی راضی نیستن رفت و آمد رو کم کنین😕💔 چقد از اینجور افراد بدم میاد😒

اره واقعا خودمم بدم میاد چون اصلا ازین جور اخلاقا ندارم کاش میشد اصلا نریم نیایم

وا حالا چون خونه مامانت میری غذا میپزه توقع داری مادرشوهرتم همینجوری باشه 

بله وقتی پسرش اکثر وقتا نبست و من تنهام و همیشه خونه مامانمم مادر اونم وظیفه داره گاهی اوقات منو دعوت کنه بنظرم و نباید همش بارم رو دوش مامانم باشه