2777
2789
اهاان اووک خخ    ایش یاد اون روز افتادم دختره قشنگ باور کرده بوود داشت یواش یواش روت کرااش ...

بخدا تاالان ۵نفر درخواست دادن ۲تاشون قبول کردم هی میگفتن میدونیم تو پسری ..کلافم کردن لغو زدم.اون ۳نفررو هم اصن قبول نکردم😶😶😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شت 😐اینجارو قفل نکرده بودمگ؟واس شهادت؟😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

پس ببین بزار یه چیزی بگم بنده نه عشق دارم نه کراش نه عاقاایی نه کوفت نه زهر مااار نه نامزدی هس نه چیزی سینگله سینگلمم  ..هر چند که عاره چند تا از پسرای فاملیمون روم کراش زدن اونام پروعن منتهی هرچی هس واس خودشونه من نم چرا ازشون خوشم نمیاد بچه های خوبینااا خوشگللل خوش تیپ شاغل فلاان 

خلااصه که اقا منم رفیقتم منم تنهای تنهااااممم همین تامام  

شرمنده خخخخ  تلافی اون بارت تامااااممم     چه عاقامون عاقامون میکردم مننن

اووووع این درمقابل ایسگا کردن من چیزی نبود کع😐😐😐😆😆😆😆

برو بانامزد خیالیت خوش باش دخت ابادان😶😶😐😐😂😂😂😂

اووووع این درمقابل ایسگا کردن من چیزی نبود کع😐😐😐😆😆😆😆 برو بانامزد خیالیت خوش باش دخت ابادان😶 ...

خخخخ  ولمون کن باااو

حقیقتش متسااافنه با یه خط دیگه داریم یه کارااایی انجام بدیم که میترسیم بترکیم اگه بگیمم

دقیقا مث توو اما اون جنسیت مرد و یه پروف خوووشگل پسر هعی انقد درخواااس میاااد  میگن همینطوری میخوایم باهاتون درددل کنیم .. منم مهربوونننن   چه ابجی ابجی میکنم خخخ ولش مجبورمون کردی روکنیم فردا نترکیده باشیم صلواتو بفرسسسس