2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست
خواستن توانستن هست. ببین یه کاغذ و قلم بردار ،در مورد همسرت و این آقا هرچی تو ذهنت میاد بنویس،نیار ...

ببین شوهرم سرتر از اونه.. ولی دوس داشتن من نسبت ب اون بیشتره!!

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا همین یه کلمه حرف !!!

نمیتونستم دیگه به چنین شخصی اعتماد کنم

نمیتونستم اونو مادر بچم ببینم

نمیتونستم به کسی که قراره تا اخر عمر کنارم باشه همیشه شک داشته باشم

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
کاش اون دیگه جوابمو نمیداد...

توولش کن به شوهرت به بچت رحم کن😎مهمترازهمه ازخدابترس وباابروی خودت وخونوادت بازی نکن😎فرداهمین مردیامیکوبه سرت میگه زن پاکی بودی به شوهرت خیانت نمیکردی ولت میکنه یابگیرتت هم بابی پولی عشق وعاشقی ازسرت میپره اواره خیابونامیشی میشی اسباب بازی مردا😎بشین قدرشوهرتوبدون وشکرکن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عزیزم اینو دیدن که میگم یکی از اقوام نزدیکمون بعد ازدواج دوباره با دوست پسر سابقش ارتباط داشت پسره ب ...

ببین من دوستام و مشاوره میگن اگ با اونم ازدواج میکردی خوشبخت نمیشدی.. دلیل اصلی طلاق نگرفتنم همین بود... ولی چرا فکرش از ذهنم نمیره 

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
کاش اون دیگه جوابمو نمیداد...

اگه شوهرتون همین کارو میکرد عکس العمل شما چی بود؟

من مطمئنم شما از دوس داشتن شوهرت خیالت راحته برای همین از هیچی ترسی نداری

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
ببین شوهرم سرتر از اونه.. ولی دوس داشتن من نسبت ب اون بیشتره!!

فقط دلم برای شوهرت میسوزه.

حیف که بچه داری وگرنه میگفتم طلاقتو بگیر و برو،لااقل همسرت با کسی ازدواج میکرد که دوستش داشته باشه و بهش عشق بورزه،

این حق شوهرت نیست 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
کلا خیانت میکنی به همه.به شوهرت به دخترت به پدرومادرت به خودت.که چی .قوی باش .اولین نفری نیستی که به ...

اینو هم اضافه کنم.مامانم الان دیگه تو این دنیا نیست.ولی وقتی پیشمون بود همیشه میگفت مردی اگه زنی رو واقعا دوست داشته باشه قبل از اون در درجه اول براش احترام قائله.شما عاشقی و نمیخوام احساست رو زیر سوال ببرم ولی اون اقایی که دوستش داری اگه واقعا برات احترام قائل بود به خودش اجازه نمیداد با شخصیت و ابروی شما در جامعه بازی کنه.

توولش کن به شوهرت به بچت رحم کن😎مهمترازهمه ازخدابترس وباابروی خودت وخونوادت بازی نکن😎فرداهمین مردی ...

واقعا شوهرم خوبه... میخام باهاش ادامه بدم.. برا طلاق خیلی دودوتا چارتا کردم... چون شوهرم خوبه و دوسم داره طلاق نگرفتم

شوهرت میدونه؟

ببین اسی جان خیلی وقتا واقعا تو اون یکی مسیر هم برامون خوشبختی کنار نذاشتن ولی ما فک میکنیم اگه از اون مسیر میرفتیم خیلیییی خوشبخت تر بودیم

میخوام بگم ذهنیتتو عوض کن

به این فکر کن ممکن بود باهاش ازدواج کنی و زندگی خوبی نداشته باشی

کاش به خودت بیایی و به زندگیت فکر کنی

پیام نده تو وقتی پیام میدی اونم جواب میده معلومه پیگیرت نیست گفته طلاق بگیری قبولت میکنم😕

معلومه اون مث تو داغون نیست

بچسب به زندگیت همینی ام که داری نابود نکن به دخترت فکر کن

اینو هم اضافه کنم.مامانم الان دیگه تو این دنیا نیست.ولی وقتی پیشمون بود همیشه میگفت مردی اگه زنی رو ...

حرفت درسته.. من واقعی دوسش دارم.. کاش اون جوابمو نمیداد تا فراموشش کنم

کاش به خودت بیایی و به زندگیت فکر کنی پیام نده تو وقتی پیام میدی اونم جواب میده معلومه پیگیرت نیست ...

طرف مجرده هیچ مسئولیتی نداره زندگی بقیه رو هم خراب میکنه

اونوقت یه مرد که رفته زیر بار مسئولیت صبح تا شب زحمت میکشه باید زندگیش اینجوری خراب بشه