2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست
حرفت درسته.. من واقعی دوسش دارم.. کاش اون جوابمو نمیداد تا فراموشش کنم

چرا جواب نده.اون داره عشق و حال میکنه.بری مهم نیست واسش برگردی هم خوش میگذرونه با زن مردم.بهت بر نخوره ها ولی دلم واسه شوهرت سوخت.ازم ناراحت نشو عزیزم لطفا

توولش کن به شوهرت به بچت رحم کن😎مهمترازهمه ازخدابترس وباابروی خودت وخونوادت بازی نکن😎فرداهمین مردی ...

اره اسی فکر میکنه طلاق که بگیره پسره براش ارزش قاعل میشه همچین خودشو دست بالا بگیره

🤷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودت نمیخوای

خودم میخام.. ولی نمیدونم این کشش چیه این وسط ..ک بگم بذار حالشو بپرسم بذار ببینم کجاس !!!!لعنت ب من

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
چرا جواب نده.اون داره عشق و حال میکنه.بری مهم نیست واسش برگردی هم خوش میگذرونه با زن مردم.بهت بر نخو ...

نه این حقیقته .... ناراحتی نداره... واقعا شوهرم ضرر کرد ک منو گرفت

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
اره اسی فکر میکنه طلاق که بگیره پسره براش ارزش قاعل میشه همچین خودشو دست بالا بگیره

ادمایی که اینجور میشینن پای زن مردم ... بیش نیستن

اکثرا بعد طلاق طرف سو استفاده میکنن ازش اگر هم باهاش ازدواج کنن با کمترین ریسک و مسئولیتی مثل مهریه پایین و غیره ازدواج میکنن که اگه حال نکردن طلاق بدن طرفو

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
ادمایی که اینجور میشینن پای زن مردم ... بیش نیستن اکثرا بعد طلاق طرف سو استفاده میکنن ازش اگر هم با ...

من خیلی ب طلاق فکر کردم... ولی منطقم نذاشت طلاق بگیرم.. گفت ب زندگیت بچسب 

بهش بگو خوب....بگو‌ جواب منو تحت هیچ شرایطی نده....بهش بگو خودت حالات به هم نمیخوره واقعا با زن شوهر ...

میگم بخدا صدبار گفتم میگه من نمیتونم جوابتو ندم

طرف مجرده هیچ مسئولیتی نداره زندگی بقیه رو هم خراب میکنه اونوقت یه مرد که رفته زیر بار مسئولیت صبح ...

هیچی تو این دنیا سرجاش نیست

یه عده فقط خلق شدن زندگی بقیه رو نابود کنن و خودشون زندگی شون براه باشه

نمیدونم ضعف ماست یا گستاخی اونا

شرایط مشابه برام پیش اومده اما من نزدیک ۲۰ساله با احساسم جنگیدم و با عقلم تصمیم گرفتم

بهمین خاطر میدونم اسی اگه بخواد میتونه بچسبه به زندگیش

حرفت درسته.. من واقعی دوسش دارم.. کاش اون جوابمو نمیداد تا فراموشش کنم

آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم 

یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم.دلت برای همسرت نمیسوزه؟ عشق تو اگه وجدان داشت اگه واقعا دوستت داشت برات حرمت قائل بود.حتی اون قدر جنتلمن نیست که کاری با ناموس یکی دیگه نداشته باشه.به خودت بیا لطفا .برای خودت یچیزی ساختی و داری هی پروبالش میدی و فکر میکنی چقدر عشق بزرگی داشتی و چون به دستش نیاوردی بیشتر در تو قوت میگیره  ولی چه خوب که با اون ادم ازدواج نکردی چون شک نکن اگه با تو ازدواج میکرد با یه زن متاهل دیگه به تو خیانت میکرد

هیچی تو این دنیا سرجاش نیست یه عده فقط خلق شدن زندگی بقیه رو نابود کنن و خودشون زندگی شون براه باشه ...

من باید یه کم اراده ام رو قوی کنممممم... خیلی سستم 

واقعا شوهرم خوبه... میخام باهاش ادامه بدم.. برا طلاق خیلی دودوتا چارتا کردم... چون شوهرم خوبه و دوسم ...

پس خداروشکربشین جات به خدااین کاراعاقبت نداره ازاینجامونده ازاینجارونده میشی بعدشم میشی زن بیوه که میدونی توجامعه ماچه گرگهایی توکمین نشستن😎خداروهرروزهزاربارشکرکن.من ازدواح اولم اصرارخودم وعشق وعاشقی خودم بودسرم اومده نصیحتت میکنم بعدش دیدم خونوادم حق دارن مفت نمیارزیدگشنگی وبی لباسی عقلمواوردسرحاش ولش کردم.الان ازدواح دوممه عاشقش نبودم اماجون انسان واقعیه برام کم نذاشته منم مثل پروانه دورش میگردم.برات ارزوی موفقیت میکنم فراموشش کن 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من خیلی ب طلاق فکر کردم... ولی منطقم نذاشت طلاق بگیرم.. گفت ب زندگیت بچسب 

پس دلت به حال زندگیت بسوزه اون آقا الان مجرده  مسئولیتی نداره به یه ورشم نیست زندگی شما از هم بپاشه اگه یذره دوست داشت راضی به به هم ریختن زندگی شما و آبرو ریزیت نمیشد

کی برای شما زحمت میکشه صبح تا شب کار میکنه خرجتون رو میده کی تکیه گاه شماست؟

پشت شوهرتونو خالی نکنین بخدا تف سر بالاست

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی