2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست
نه این حقیقته .... ناراحتی نداره... واقعا شوهرم ضرر کرد ک منو گرفت

خب شما تعادل روانی نداری شاید چون توی جو روانی مناسبی الان نیستی .چون از نوع پاسخت مشخصه که نمیدونی دنبال چی هستی و چی میخوای.میگم چند سالت بود ازدواج کردی شوهرت چند سالشه .دخترت چند سالشه عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت شدم برات😕

عاشق بیو و فهمت شدم👌👌👌👌👏👏👏👏

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹
اره... انگار یه تیکه از وجودمه.. کنده نمیشه ازم ...

ما كسي نيستيم ك بخاييم قضاوتت كنيم فقد خدا ميتونه كمكت كنه عزيزم

ايشالا هرچي خيره همون بشه برات

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
پس خداروشکربشین جات به خدااین کاراعاقبت نداره ازاینجامونده ازاینجارونده میشی بعدشم میشی زن بیوه که م ...

مرسی ک تجربتو بهم گفتیییی... میچسبم ب زندگیم ..اراده ام رو قوی میکنم و دیگه کلا قطع میکنم باهاس

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
هیچی تو این دنیا سرجاش نیست یه عده فقط خلق شدن زندگی بقیه رو نابود کنن و خودشون زندگی شون براه باشه ...

اونی که مسئولیتی نداره تکلیفش مشخصه یه قلابی میندازه

اونی که متعهده باید حواسش باشه

اگه استارتر راه های ارتباطی رو قطع میکرد جواب طرفو نمیداد میخواست چیکار کنه؟

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
مرسی ک تجربتو بهم گفتیییی... میچسبم ب زندگیم ..اراده ام رو قوی میکنم و دیگه کلا قطع میکنم باهاس

آره عزیزم بهش فکرنکن زندگیتا ازهم نپاش

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
خب شما تعادل روانی نداری شاید چون توی جو روانی مناسبی الان نیستی .چون از نوع پاسخت مشخصه که نمیدونی ...

الان ۲۶ سالم شوهرم ۳۵ 

بچم یکسال

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
۲۶

خیانت شاخ و دم نداره همه ی مردای بولهوسی هم که خیانت میکنن توجیه های تو رو دارن ها 

هممیبینیش هم باهاش در ارتباطی پیامی یا حرفی که میگی حاشو میپرسم نکنه فکر کردی رابطه فقط خیانته باز انقدر پررویی تاپیکشم میکنی اینجاهم دوتا مثل خودت تشویقت میکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اره میبینه شوهر داره ولی شوهرشو ول کرده بی تاب اونه بادی به غبغبشم میندازه

میدونی به چی فکر میکنم.قبلنا هم پیش میومد خانما به عشقشون نمیرسیدن ولی اینجوری نبود.شاید حتی یاد عشقشون رو برای خودشون به عنوان یه خاطره نگه میداشتن ولی  اینجوری نبود.همه چی داره عوض میشه.بخدا من آدم غارنشین و خشکه مقدسی نیستم .برعکس تو خانواده   روشنفکری پرورش پیدا کردم ولی الان میبینم حتی معنای روشنفکری هم عوض شده

نمیتونی فراموشش کنی چون بهش پیام میدی. بهش پیام نده جوابشم نده. شما الان دیگه برا خودت زندگی داری بچه داری. به فرض طلاق گرفتی از شوهرتم جدا شدی فقط دخترتو بد بخت می کنی و اگه اون آقا زد زیر همه چیز چی اونوقت میخوای چیکار کنی ؟ سعی کن بهش فکر نکنی بیشتر به زندگی الانت فکر کن تا کم کم از یادت بره. مطمئن باش خدا خودش کمکت می کنه عزیزم. 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏

واقعا که متأسفم،خوشی زده زیر دلت،حیف دختر بیچارت که یه مادر خائن داره ،عذاب وجدان بهت دست نمی‌ده؟نون یکی دیگرو میخوری خونه یکی دیگه زندگی میکنی،یکی دیگه همه نیازاتو تامین میکنه بعد عاشق یکی دیگه ای؟

❤️