2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست
خب شما تعادل روانی نداری شاید چون توی جو روانی مناسبی الان نیستی .چون از نوع پاسخت مشخصه که نمیدونی ...

خیلی ذهنم آشفته لس 😔😔اخه چرا دیشب خوابشو دیدم... اه 

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا که متأسفم،خوشی زده زیر دلت،حیف دختر بیچارت که یه مادر خائن داره ،عذاب وجدان بهت دست نمی‌ده؟نون ...

چرا اتفاقا از عذاب وجدان دارم میمیرم😭

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
متولد ۶۹

اسی شما باید تکلیف تو با خودت مشخص کنی داری با زندگی سه نفر بازی میکنی اول همسرت دوم دخترت سوم اون پسر که عاشقشی بایدیا فراموشش کنی بچسبی به زندگی همسر دخترت یا طلاق بگیری همسرت دخترت ولی کنی بری پیش اون مرد اینجوری تو نه میتونی مادر خوبی باشی نه همسر خوبی ببخشید رک گفتم چون باید به خودت بیای

اونی که مسئولیتی نداره تکلیفش مشخصه یه قلابی میندازه اونی که متعهده باید حواسش باشه اگه استارتر را ...

من مواردی دیدم که پسره بسیار پیگیر بوده اما خانم به علاقه و احساس قبلی رو نداده و به تعهد و زندگی جدیدش پایبند بوده

همه قضیه رو نمیدونیم و کلی نظر میدیم

چند و چون ماجرا بر ما پوشیدست

خدا به اسی کمک کنه تصمیم درستی بگیره که عواقب خوبی برای خودش و همسر و دخترش داشته باشه

من میخاستم اونو فراموش کنم.. ولی نتونستم.. لعنت ب من

ببخشید این حرف رو میزنم

بلا تشبیه به شما یه قاتل هم میگه دست خودم نبود یه هرزه هم میگه دست خودم نبود هر خائنی میگه دست خودم نیست و ... 

نمیشه که

خدا به شما قدرت اختیار و تعقل داده

اگه میخوای مثل انسان زندگی کنی خیلی راحت یا اونو فراموش میکنی یا از شوهرت طلاق میگیری

نمیشه که یکی خرجتو بده با یکی دیگه دوراتو بزنی

اگه میخوای دخترت الگوی مناسبی تو زندگی داشته باشه و آینده ش و روحش آسیب نبینه انتخابت رو بکن. چون با هر دو بودن یه جایی رسوات میکنه اون موقع دیگه دخترتم تو روت نگاه نمیکنه.‌

ضمنا مردی که به هر بهانه ای، هر بهانه ای با زن متاهل ارتباط میگیره قابل اعتماد نیست.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خیلی ذهنم آشفته لس 😔😔اخه چرا دیشب خوابشو دیدم... اه 

فقط یچیزی میگم چطور از مردی که دزد ناموسه چندشت نمیشه و حالت بهم نمیخوره؟ چطور میتونی تصور نکنی که اگه شما زنش بودی هم با یه زن متاهل دیگه به تو خیانت میکرد.فقط یکم تصور کن یکم تجسم کن حالا لطفا بالا بیار و استفراغ کن اون حس که بهش میگی عشق و دوست داشتن رو عزیزم🙏🌹

اسی شما باید تکلیف تو با خودت مشخص کنی داری با زندگی سه نفر بازی میکنی اول همسرت دوم دخترت سوم اون پ ...

من هزار بار فکر کردم.. و همسرمو انتخاب کردم.

ولی خواب اونو دیدن عذابم میده چرا باید انقد تو فکرم باشه اخه 😔

منم عزیزم خانوادم نذاشتن با ی پسره که خیلیم دوسش داشتم ازدواج کنم چون هیچی نداشت.الان به حرف خانوادم میرسم که چقدر کارشون درست بوده.منم یاد اون پسره میفتم هنوز البته ولی خب بهتر که نشد باهاش ازدواج کنم

خودم قبل ازدواج عاشق و دلباخته یکی دگ بودم اما بعد ازدواج شمارشو پاک کردم و بلاکش کردم چون میدونستم اون یه سواستفاده گره و اگر منو میخاست میومد خاستگاریم،درصورتی که روز خواستگاری بهم میگف خوب اگ فکر میکنی پسره موقعیتش خوبه باهاش ازدواج کن😂😲منم کلا از ذهن و قلبم انداختمش بیرون،اونم انقد شعور داشت که وارد زندگی یه متاهل نشه و دیگه هیچکدوم سراغی از هم نگرفتیم،خب طبیعیه اگ منم همش بهش پیام میدادم و چت میکردم تا الان عاشقش بودم 😐

❤️
ببخشید این حرف رو میزنم بلا تشبیه به شما یه قاتل هم میگه دست خودم نبود یه هرزه هم میگه دست خودم نبو ...

درستههه خودم باید ب نفسم غلبه کنم.. اراده ام رو قوی کنم... کم کم فراموش کنم نه اینکه پیام بدم حالشد بپرسم!

من هزار بار فکر کردم.. و همسرمو انتخاب کردم. ولی خواب اونو دیدن عذابم میده چرا باید انقد تو فکرم با ...

عزیزم اینقد به عالم خواب فکر نکن چون در طول روز بهش فکر میکنی و تصویر میسازی میاد به خوابت

بعضی خوابا اصلا تعبیر ندارن