2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست
خودم قبل ازدواج عاشق و دلباخته یکی دگ بودم اما بعد ازدواج شمارشو پاک کردم و بلاکش کردم چون میدونستم ...

اره درست میگی من نباید ادامه میدادم 

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال بعد ازدواج بچه دار شدی.شوهرت مهربونه؟ آرومه؟ 

۴ سال بعد ازدواج.

اره شوهرم مرد خوبیه واقعاااا ارومه

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
من باید یه کم اراده ام رو قوی کنممممم... خیلی سستم 

قوی باش .میگن هیچ عشقی قوی تر از عشق مادر و فرزندی نیست.چطور اجازه میدی عشق یه آدمی که برای  تاهل تو احترام قائل نیست بچربه به عشق مادرو فرزندیت و آینده دخترت رو تباه کنی.آفرین دختر خوب .به خودت بیا .به همسرت توجه کن .نزار ازت سرد بشه و اونم راه تو رو در پیش بگیره .قوی و محکم خودت رو از این منجلاب در بیار و بزار دخترت ازت اراده قوی و محکم بودن رو یاد بگیره

پس دلت به حال زندگیت بسوزه اون آقا الان مجرده  مسئولیتی نداره به یه ورشم نیست زندگی شما از هم ب ...

بخدا خودم میدونم کار اشتباهی دارم میکنم... ولی نمیدونم چرا ادامه میدم..خیلی بدم من..

شوهرم خیلی زحمت میکشه برامون.. و پشت منه

۴ سال بعد ازدواج. اره شوهرم مرد خوبیه واقعاااا ارومه

ببین بخاطر همونه.اینجور مردا که آرومن و بی سروصدا و مهربون اگه دل چرکین بشن دیگه میرن .دیگه نمیشه به زندگی برش گردوند . اونایی که صبورترن هی صبر میکنن مهربونی میکنن میریزن تو خودشون اگه دل چرکین بشن دیگه کاری نمیتونی بکنیا .یه دفعه ول میکنن میرن 

بخدا خودم میدونم کار اشتباهی دارم میکنم... ولی نمیدونم چرا ادامه میدم..خیلی بدم من.. شوهرم خیلی زحم ...

میدونی چه بلایی سر پدر دخترت میاد اگه بفهمه با کس دیگه ای میحرفی؟

مردا زنشون رو مثل قلمرو خودشون میدونن اون پادشاهه شما ملکه شی

برو الان یه لیوان آب بخور چند تا نفس عمیق بکش

بعد بیا به عکس همسر و دخترت نگاه کن

همسرت تکیه گاهت دخترت ثمره زندگیت

دلت میاد به اینا پشت کنی؟

چی ارزش پشت کردن به اینا رو داره؟

کی جز اینا تا اخر عمرت کنارته؟

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
میدونی چه بلایی سر پدر دخترت میاد اگه بفهمه با کس دیگه ای میحرفی؟ مردا زنشون رو مثل قلمرو خودشون می ...

😞😞😞😞😞😞😞😞😞 واقعا حرفاتون عین حقیقته.. هیچی ارزششو داره... 

و اینکه یه نکته ی دیگه هم که دوستان گفتن

حرف منم هست

اون اقا حتی اگه عاشقت باشه هم ارزشی برا ابرو و زندگی تو قائل نیست وگرنه مثل یه مرد میرفت کنار و با زن متأهل اختلاط نمیکرد 

هر وقت خواستی بهش فکر کنی ، یه زندگی بدو برا خودت متصور شو

فک کن باهاش ازدواج کردی، بهت خیانت میکنه بی پوله بچه هات دارن تو بدبختی بزرگ میشن و هر روز به خودت لعنت میفرستی 

اینجوری راحت فراموشش میکنی و میچسبی به زندگیت

خدا صلاح بنده هاشو بهتر میدونه

بهش اعتماد کن 🙏🏻

ببین بخاطر همونه.اینجور مردا که آرومن و بی سروصدا و مهربون اگه دل چرکین بشن دیگه میرن .دیگه نمیشه به ...

دقیقا

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
😞😞😞😞😞😞😞😞😞 واقعا حرفاتون عین حقیقته.. هیچی ارزششو داره...  

متنبه شدی؟😜😜😜😜😜😜😜😊😊بچسب به زندگیت .عاقل باش .خانم باش.قوی باش.با اراده باش.نزار عشقت هم‌بگه با خوش چه خوب باهاش ازدواج نکردم .از کجا معلوم اگه باهاش ازدواج میکردم به من خیانت نمیکرد.بزرگ شو دخترررررررر .آفرین .گاهی واسه زندگی دوست  اشتن کافیه .اگه شوهرت رو دوست داری بچسب به زندگیت مطمئن باش بردی.عشق تو زندگی شاید خوب باشه ولی کافی نیست

حتی اگه باز هم حالتون بد شد همینجا تاپیک بزنین بچه ها باهاتون حرف بزنن

از این لحظه به هیییییییییییییییییییچ عنوان به اون شخص پیام ندین کلیه راه های ارتباطیتونم قطع کنین حتی سیمکارتو عوض کنین

همه آدما اشتباه و خطا دارن مهم اینه که با اون اشتباه و خطا چطور برخورد کنیم

اگه این قضیه بر عکس بود چی اسی 

الان شوهرت دوست نداری اما من میدونم حتی اون بهت خیانت کنه باز ناراحت میشی با وجود اینکه یکی دیکه رو میخوای باز راضی نمیشی شوهرت کس دیگه رو بخواد

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹