2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5567 بازدید | 212 پست
من هزار بار فکر کردم.. و همسرمو انتخاب کردم. ولی خواب اونو دیدن عذابم میده چرا باید انقد تو فکرم با ...

ببین عزیزم می‌دونم سخته ولی اگه قرار بود برسین میرسدین پس صلاح شما دراین بوده که با همسرت ازدواج کنی به فکر دخترت باش اگه خداینکرده همسرت بفهمه فردا دخترت چی میگن میگن دختر همون مادر که به شوهرش خیانت کرد خواهش میکنم به فکر گل که خدا بتو هدیه داده باش  

اسی میخام ی چیزی بهت بگم.تا حالا فکر کردی شاید این ی امتحانه؟شوهرت خوبه و دوستت داره اما تو بازم کشش ب اون اقا داری.این ناشکری نیست؟قدر داشته هاتو بدون تا ازت گرفته نشن...خانوادت تورو ب آدم بدی ندادن ک الان ناراحت باشی...ی درصد خودتو بزار جای شوهرت.اون آقا اگه واقعا مرد محترم و پاکیه نباید جواب تورو بده چون ی زن شوهر داری.همینجوری ک تو عذاب وجدان داری اونم داره؟؟بچسب ب شوهرت و خودت حالتو خوب کن ک همین شوهر برات میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میخام ی چیزی بهت بگم.تا حالا فکر کردی شاید این ی امتحانه؟شوهرت خوبه و دوستت داره اما تو بازم کشش ...

خیلی وقته میخام کامل از اون بکنم .. و حتی پیامش ندم... ولی بعد یکی دوماه دوباره میگم بزار حالشو بپرسم!!!انگار واقعا دیوونه شدم.

ولی الان فقط دنبال راه حلم ک زندگیمو بهتر کنم و فکر اونو از ذهنم پاک کنم..  😓چقد بد شدم من... برا شوهرو دخترم خیلی عذاب وجدان دارم

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
ببین عزیزم می‌دونم سخته ولی اگه قرار بود برسین میرسدین پس صلاح شما دراین بوده که با همسرت ازدواج کنی ...

شاید باورت نشه ولی دوسال منتظر دخترم بودممم... میگفتم دخترم بیاد دیگه عمرا ب اون پیام بدم.. ولی بازم پیام دادم خاک توسرم

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
اگه این قضیه بر عکس بود چی اسی  الان شوهرت دوست نداری اما من میدونم حتی اون بهت خیانت کنه باز ...

شوهرمو دوسش دارم ولی کم..اره صد درصد ناراحت میشم شاید بذارم برم اگ بدونم خیانت کددا

حتی اگه باز هم حالتون بد شد همینجا تاپیک بزنین بچه ها باهاتون حرف بزنن از این لحظه به هیییییییییییی ...

اون هیچوقت پیام نمیده فقط جواب پیامای منو میده!!

اون هیچوقت پیام نمیده فقط جواب پیامای منو میده!!

مهم نیست کلا همه راه های ارتباطی رو قطع کنید

الان حالتون بهتره؟

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
شاید باورت نشه ولی دوسال منتظر دخترم بودممم... میگفتم دخترم بیاد دیگه عمرا ب اون پیام بدم.. ولی بازم ...

عزیزم نماز بخونم دعا کن که از سر این بدبختی نجات پیدا کنی عزیزم زندگی آدم نابود میشه دعا میکنم برات انشاالله که بتونی فراموش کنی و زندگی خوبی داشته باشی

مرسی ک تجربتو بهم گفتیییی... میچسبم ب زندگیم ..اراده ام رو قوی میکنم و دیگه کلا قطع میکنم باهاس

قربونت برم دعامیکنم برات برای خوشبختیت برای فراموش کردن گذشتت😍💋💋👏

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
تورفتی تخم یکی دیگروریختی خودت بچه دارشدی حالانمیدونم بچتم مخلوطه یانه البته باتوجه به حرفای خودت😎ا ...

کم پیش میاد انقد رک باشم ولی چقد بی شرفی شما

این چه طرز حرف زدنه؟

بالحن بهترم میشه حرف زدا‌.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
اره اسی فکر میکنه طلاق که بگیره پسره براش ارزش قاعل میشه همچین خودشو دست بالا بگیره

امیدوارم فقط به خودش بیاد🙏گلم شماهم خیلی دخترفهمیده ای هستی ازت خوشم اومدالهی هرجاهستی خوشبخت وموفق وسلامت باشی همیشه🙏💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
کم پیش میاد انقد رک باشم ولی چقد بی شرفی شما این چه طرز حرف زدنه؟ بالحن بهترم میشه حرف زدا‌.

اونی که گفتی خودتی 😎اززن خیانتکارحالم بهم میخوره واین کمترین چیزی بودکه بهش گفتم🙌

اونی که گفتی خودتی 😎اززن خیانتکارحالم بهم میخوره واین کمترین چیزی بودکه بهش گفتم🙌

اوکی...شما هم خوبی هم بهتری

خداهم بنده شو اینطوری نکوهش نمیکنه

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
عاشق بیو و فهمت شدم👌👌👌👌👏👏👏👏

مرسی عزیزززز دلمممم😍😘

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
مهم نیست کلا همه راه های ارتباطی رو قطع کنید الان حالتون بهتره؟

اره ممنون خوبم..

یه کم ب خودم اومدم... فکرم ولی حسابی مشغوله 😔😔😔 کاش از همه جای زندگیم و فکرم میشد پاکش کنم