2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست
خانوم سابقم قبل من نامزد داشت ولی به گفته خودش عاشق من شده بود کلا فراموش کرده بود و ... سر اولین د ...

اره واقعا میدونم کارم خیلی اشتباهه... ولی ۶ ساله تلاش کردم از فکرم بیرون نرفت... 

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا میدونم کارم خیلی اشتباهه... ولی ۶ ساله تلاش کردم از فکرم بیرون نرفت... 

اینا توجیهه 

بذار تو ذهنت بمونه چرا باهاش ارتباط میگیری

اصن بذار تا اخر عمر تو ذهنت بمونه ولی دلیلی نداره که با طرف ارتباط بگیری

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
خانوم سابقم قبل من نامزد داشت ولی به گفته خودش عاشق من شده بود کلا فراموش کرده بود و ... سر اولین د ...

طلاق دادی؟

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

اگه اون عوضی به زن شوهرداررونمیدادسرشومینذاخت پایین اززندگیت میرفت توهم رااحت فراموشش میکردی 😎

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من تصمیم زندگی با شوهرم بود.. ولی نمیدونم چرا نتونستم اونو فراموش کنم

اراده نداری که سمتش نری...حتما تا یخورده دلت میگیره یا ناراحتی سریع یا پیامک میدی یا بلاخره یه جوری باهاش ارتباط میگیری...

ببین چه وقتایی هوایی اون آدم میشی پیشگیری کن حواس خودتو پرت کن .....معلومه آنقدر تو فکری که خوابشو میبینی خودت نمی‌خوای فراموشش کنی 

خودتو مشغول کن آنقدر خسته بشی که وقت فکر به اون رو نداشته باشی

من تصمیم زندگی با شوهرم بود.. ولی نمیدونم چرا نتونستم اونو فراموش کنم

خواستن توانستن هست.

ببین یه کاغذ و قلم بردار ،در مورد همسرت و این آقا هرچی تو ذهنت میاد بنویس،نیار نیست فکر کنی که چی بنویسی، 

کمک می‌کنه احساساتت کمی تخلیه بشه 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اراده نداری که سمتش نری...حتما تا یخورده دلت میگیره یا ناراحتی سریع یا پیامک میدی یا بلاخره یه جوری ...

واقعا با بچه کوچیک وقت واسم نمیمونه ... اره کم اراده ام 😔

اگه اون عوضی به زن شوهرداررونمیدادسرشومینذاخت پایین اززندگیت میرفت توهم رااحت فراموشش میکردی 😎

کاش اون دیگه جوابمو نمیداد...

عزیزم اینو دیدن که میگم یکی از اقوام نزدیکمون بعد ازدواج دوباره با دوست پسر سابقش ارتباط داشت پسره بهش گفت برگرد باهم ازدواج کنیم اینم طلاق گرفت اومد ازدواج کرد باهاش اما حالا بعد چند سال با دو تا بچه بازم میخواد طلاق بگیره چرا چون آقا هرزس و دست بزن داره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا همین یه کلمه حرف !!!

همین یه کلمه هزار حرف پشتشه. این یعنی که اون خانم مثل شما هنوز درگیر گذشته است.البته صددرصد نه ولی تو مشکلات و دعواها و...اون خانم میخواد هربار فکر کنه که اگه با اون شخص قبلی ازدواج میکرد بهتر بود و...‌

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩