2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست
همیشه میگه من نمیتونم جواب تو رو ندم 

اسی بشین سر جات زندگیتو داغون نکن

تو شوهر داری ی دختر داری 

من از این تاپیک میرم حرفامم گفتم ولی بدون زندگی ک اوردی ب این دختر دادی یعنی مسئولش تویی الکی نمیتونی این مسولیت رو بیخیال بشی خراب نکن وجهتو

چرا باید ب پسر مردم پیام بدی وقتی شوهر داری ...

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تن و بدنم میلرزه

الان همسر شما مسئولیت شما رو داره مسئولیت ازدواج چیز کمی نیست

شما هم متعهد و مسئولی و یه پایه از زندگی ای خدایی نکرده اگه یه پایه از زندگی و خانواده سست بشه چی میشه؟

اون کسی که دوسش داشتین تعهدی نداره شما که متعهدی نباید باهاش ارتباط برقرار کنین

نکنین این کارو...

تاوان داره

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
من الان دختر دار شدم.. و اگه ببینم واقعا عاشق شده تلاشمو میکنم ب عشقش برسع

این نشان‌دهنده ی اینه که هنوز به بلوغ فکری نرسیدی و احساسی تصمیم میگیری.

گاهی وقتها ساز دهل از دور خوش است،از کجا می‌دونی که اگه باهاش ازدواج میکردی خوشبخت میشی. در مورد دخترت خواهشاً احساسی تصمیم نگیر و عاقلانه حمایتش کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تورفتی تخم یکی دیگروریختی خودت بچه دارشدی حالانمیدونم بچتم مخلوطه یانه البته باتوجه به حرفای خودت😎ا ...

دقیقا از اون زنهایی هستی که دهنشون برای حرف مفت باز میشه...شما هم تهمت زننده هستی...ظن و گمان بد هم گناه کبیره است....

خود بدبختش به گناه و اشتباهش معترفه...

اسی بشین سر جات زندگیتو داغون نکن تو شوهر داری ی دختر داری  من از این تاپیک میرم حرفامم گفتم ...

تاوانشومیده بی خیال بذارسرش به سنگ بخوره فردازندگیشوخراب کنه میره گشنگی میکشه عشق وعاشقیم یادش میره دیگه کسی تف هم نمیندازه روصورتش

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دقیقا از اون زنهایی هستی که دهنشون برای حرف مفت باز میشه...شما هم تهمت زننده هستی...ظن و گمان بد هم ...

حرف مفت نیست تهمتم نیست خودش داره بازبون خودش میگه خیانت میکنه تومتوجه نیستی انگاری😎

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
تورفتی تخم یکی دیگروریختی خودت بچه دارشدی حالانمیدونم بچتم مخلوطه یانه البته باتوجه به حرفای خودت😎ا ...

کاش میشد قشنگتر حرف بزنی ! من خودم پشیمونم.. و واقعا میخام زندگیمو بکنم ولی انگار نمیتونم هر کاری میکنم 

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

خانوم سابقم قبل من نامزد داشت ولی به گفته خودش عاشق من شده بود کلا فراموش کرده بود و ...

سر اولین دعوای جدیمون داد زد گفت یکی دیگه رو میخواستم و همون لحظه با اینکه عاشقش بودم به کلی ازش دل کندم با اینکه خیلی سخت بود

چیز مشکوکی هم ازش ندیده بودم ولی سر همین یه حرفش به کل از چشمم افتاد

حالا همسر شما بفهمه به ایشون پیام میدی چه حالی میشه؟ به اون فکر کردی؟ به بچت فکر کردی؟ مسئولیت ازدواج چیز کمی نیست خواهر من

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

کلا خیانت میکنی به همه.به شوهرت به دخترت به پدرومادرت به خودت.که چی .قوی باش .اولین نفری نیستی که به عشقش نرسیده اخری هم نخواهی بود.ولی در عجبم اینقدر تو فکر رسیدن دخترت به عشق احتمالی اینده اش هستی به این روشی که در پیش گرفتی و ابرویی که از دخترت خواهد رفت نیستی

استاتر نیم شه بهت جیزی گفت باسه طرف رو دوست داری نتونستی فراموش کنی ولی چرا بچه دار شدی اون مرد گناه ...

من میخاستم اونو فراموش کنم.. ولی نتونستم.. لعنت ب من

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
کاش میشد قشنگتر حرف بزنی ! من خودم پشیمونم.. و واقعا میخام زندگیمو بکنم ولی انگار نمیتونم هر کاری می ...

بایدبتونی عزیزم من حالم اززنای خیانتکاربهم میخوره دست خودم نیست.بشین زندگیتوبکن بذارگم شه گذشته تموم شده به قران پشیمون میشی ببین کی گفتم

این نشان‌دهنده ی اینه که هنوز به بلوغ فکری نرسیدی و احساسی تصمیم میگیری. گاهی وقتها ساز دهل از دور ...

من تصمیم زندگی با شوهرم بود.. ولی نمیدونم چرا نتونستم اونو فراموش کنم