2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 212 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر نیم شه بهت جیزی گفت باسه طرف رو دوست داری نتونستی فراموش کنی ولی چرا بچه دار شدی اون مرد گناه نداره ؟ چرا اینکارو کردی اخه اگه دوسش داشتی مرده رو سال اول طلاق میگرفتی به زور شوهرت گناه داره و اینکارت خیلی بده جانو با شوهرت عوض کن یه دیقه

واقعا همینطورهههههه... من نمتونم تمامم رو ب شوهرم بدم چون دلم با اونه

تمامش رو دادی دیگه رفت. دخترتم نشونه اش😁😁

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
ببین میشه شوهر رو اونقد از خودت نامید کنه که خودش بره درخواست طلاق بده. زن اگه بخواد میتونه زندگی رو ...

من یبار حرف طلاق زدم مامانم گفت طلاق بگیر ولی اگ ب اون پسره بخای فکر کنی باید کامل قید مارو بزنی..

من خودم بی ارزه بودم وگرنه طلاق میگرفتم

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
پس وقتی داشتی اینجوری باهاش حرف میزنی ؟. عجیبه 

اخه الان اسی رو فقط باید دعوا کرد‌ . اون یه مادره باید خجالت بکشه دیگه حداقل از دخترش. یعنی چی آخه 

من یبار حرف طلاق زدم مامانم گفت طلاق بگیر ولی اگ ب اون پسره بخای فکر کنی باید کامل قید مارو بزنی.. ...

اون پسره میدونه تو هنوز تو فکرشی؟

اخه الان اسی رو فقط باید دعوا کرد‌ . اون یه مادره باید خجالت بکشه دیگه حداقل از دخترش. یعنی چی آخه&n ...

اره چیز بدیه ولی نمی شه کاریش کرد دیه شده دعواش کنیم درست میشه فقط تنها راهش این بود جدا شه که بچه اورد بیچاره اون بچه الان باید یه کار بکمه طرف رو پاک کنه همه جوره 

اسی ببخشیدهاببین طرفتم چه بیشرفه که باوجوداینکه بچه وزندگی وشوهرداری بازداره واست دلبری میکنه ونمیزا ...

همیشه میگه من نمیتونم جواب تو رو ندم 

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
اسی ببخشیدهاببین طرفتم چه بیشرفه که باوجوداینکه بچه وزندگی وشوهرداری بازداره واست دلبری میکنه ونمیزا ...

والا حرف حقیقت 

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
اون پسره میدونه تو هنوز تو فکرشی؟

اره گاهی تو پیام بهم میگیم کاش بهم رسیده بودیم

از همون اول سعی کردم یادش بدم محبت کردنو.. ابراز محبت رو..ولی گرم نیست کلا. مشاورم نمیاد... و میگه ...

عزیزم منم شوهرم خیلی سرده خیلی،اما دارم تلاش میکنم زندگیمو بهتر کنم تو هم میتونی اگه خودت بخوای

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه الان اسی رو فقط باید دعوا کرد‌ . اون یه مادره باید خجالت بکشه دیگه حداقل از دخترش. یعنی چی آخه&n ...

اره واقعا من خودم ناراحتم و پشیمونم.. نمیدونم چطوری از فکر اون دربیام😞

همیشه میگه من نمیتونم جواب تو رو ندم 

تورفتی تخم یکی دیگروریختی خودت بچه دارشدی حالانمیدونم بچتم مخلوطه یانه البته باتوجه به حرفای خودت😎اون بیشرف انسانیت داشت بازندگی زن شوهرداربازی نمیکردازخدابترس توزناکاری

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔