2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5555 بازدید | 212 پست
اره ولی دوست داشتنشو بروز نمیده عین مردای قدیمه. ولی در کل خوبه

عزیزم با شوهرت صحبت کن توقعاتت را بهش بگو،وقتی میگی مرد خوبیه مطمئن باش اگه محبتش بهت بیشتر بشه عشق سابقت را هم فراموش میکنی

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا اسی ولی رفتی زیر یکی دیگه خوابیدی زایمانم کردی حالا میگی نمیتونم؟ چرا این همه کشش دادی همون ...

عزیزم مگه خانواده ها میزارن من یه دفعه عقد بودم با شوهرم بحثم شد خونه ما بود قهر کرد رفت خونشون یعنی پدر مادرم نزدیک بود حلق آویزم کنن وای به حال اینکه بگی طلاق میخوام یا حرفی میبندنت به رگبار والا

بی پول بهتر بود تا اخر عمر حسرت بکشه لا اقل فوق فوقش اخرش طلاق بود ...ولی الان چی یه دل رنجور و حسرت ...

اره راستم میگی سرش به سنگ میخورددوروزگشنه میموندمیفهمیدچه اشتباه بزرگی کرده😎

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اونم تورو میخاد یا یه طرفس؟

نه میخاد 😔از عقد تا همین الان میگه اگ برگردی من قبولت میکنم

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
خریت خودم بودم یجورایی... نتونستم قطعی بگم نه ب زندگی با شوهرم

بخاطر دخترت باید تمومش کنی‌ . منم مثل تو بودم عزیزم منتها منو بزور شوهر ندادن چون عشقم هیچ پولی نداشت بیاد جلو و منم سنم داشت میرفت بالا . پدر هم نداشتم تصمیم گرفتم باعقلم پیش برم و به خواستگارم حواب مثبت بدم الان خداروشکر خوشبختم ولی خب هنوزم بیادشم ولی به عینه دیدم چقد بی پولی بده واقعا دیگه عشقی نمیمونه. عاقلانه فکر کن یکم. 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
عزیزم با شوهرت صحبت کن توقعاتت را بهش بگو،وقتی میگی مرد خوبیه مطمئن باش اگه محبتش بهت بیشتر بشه عشق ...

از همون اول سعی کردم یادش بدم محبت کردنو.. ابراز محبت رو..ولی گرم نیست کلا.

مشاورم نمیاد... و میگه من اینهمه کار میکنم فقط میگی ابراز علاقه کن.. 

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

عشقت چن سالشه اسی؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

اسی ببخشیدهاببین طرفتم چه بیشرفه که باوجوداینکه بچه وزندگی وشوهرداری بازداره واست دلبری میکنه ونمیزاره فراموشش کنی😎اون ادم باشه رک بهت میگه تودیگه شوهرداری بچسب به شوهرت منوفراموش کن تف به شرفش که داره بازندگیت بازی میکنه .....

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عزیزم مگه خانواده ها میزارن من یه دفعه عقد بودم با شوهرم بحثم شد خونه ما بود قهر کرد رفت خونشون یعنی ...

ببین میشه شوهر رو اونقد از خودت نامید کنه که خودش بره درخواست طلاق بده. زن اگه بخواد میتونه زندگی رو واس شوهرش جهنم کنه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اره راستم میگی سرش به سنگ میخورددوروزگشنه میموندمیفهمیدچه اشتباه بزرگی کرده😎

عزیزم با تجربه بهت میگم پول بد نیست اصلا بد نیست ولی به شرطی که با ناراحتی نباشه خیلیا میگن گریه کردن توی وان بهتر از دشوییه درسته ولی با تجربه بهت میگم خیلی اونم سخته فرقی نداره بین  مثل اینه به دستت سوزن بزنن امریکایی  باشه یا ایرانیان فرق نداره درد داره با تجربم بهت گفتم معیار اولت این باشه که دوست داشته بشی و آدم خوبی باشه طرف ناراحتی توی وان و دشویی فرقی نداره 

اسی درواقع هم برای تو هم برای شوهرت وهم برای  اون آقا دلم میسوزه هر سه تون در عذابید

واقعا همینطورهههههه... من نمتونم تمامم رو ب شوهرم بدم چون دلم با اونه

استارتر هیچکس جات نیس اما کارت خیلی غیر انسانیه عزیزم

اصلا درست نیست به خودت برمیگرده به نفست غلبه کن عزیزم تو دبگه مادری زمان مجردی تموم شد

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰