2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5555 بازدید | 212 پست
هی روزگار😞

درست میشه همیشه همینطور نمیمونه😓

نوبت ماهم میشه❤

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت خوبه؟! دوستت داره؟

اره ولی دوست داشتنشو بروز نمیده عین مردای قدیمه.

ولی در کل خوبه

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

عشقتم ازدواج کرده؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

اگه این قدر عاشق بودی مطمعنا فراموش نخواهی کرد ولی سعی کن کار درست رو انجام بدی حالش رو.  نپرس سعی کن نبینیش فراموش نمیشود ولی لااقل این طوری هم همیشه به فکرش نیستی وگاهی به فکرش میفتی

اسی جان خونواده حق داشتن پسربی پول مفت نمیارزه شکم گرسنه عشق وعاشقی یادش میره احتمالاالان شوهرت وضعش ...

بی پول بهتر بود تا اخر عمر حسرت بکشه لا اقل فوق فوقش اخرش طلاق بود ...ولی الان چی یه دل رنجور و حسرت زده تا پایان عمر 

ببخشیدا اسی ولی رفتی زیر یکی دیگه خوابیدی زایمانم کردی حالا میگی نمیتونم؟ چرا این همه کشش دادی همون ماه اول بعد ازدواج میخواستی طلاق بگیری خب 

اینم بدون عشق تا وقتی نرسیدی قشنگه بعدش به گند کشیده میشه اگه پول نباشه 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
بی پول بهتر بود تا اخر عمر حسرت بکشه لا اقل فوق فوقش اخرش طلاق بود ...ولی الان چی یه دل رنجور و حسرت ...

واقعا میگم کاش اخر عمرمم شده بهش برسمممم😔

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
۶ سال سعیمو کردم... کاش یه معجزه میشد از،ذهنم پاک میشد

عزیزم قران بخون همسرت گناه داره یه روزی بعدا به هنین روزهایی که دلشو شکستی و خراب کردی افسوس میخوری

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
ببخشیدا اسی ولی رفتی زیر یکی دیگه خوابیدی زایمانم کردی حالا میگی نمیتونم؟ چرا این همه کشش دادی همون ...

خریت خودم بودم یجورایی... نتونستم قطعی بگم نه ب زندگی با شوهرم

عزیزم قران بخون همسرت گناه داره یه روزی بعدا به هنین روزهایی که دلشو شکستی و خراب کردی افسوس میخوری

همش فکر میکردم اگه برم شاید آهش منو بگیره😞

اسی جون عشقت ازدواج کرده؟؟

نه 

شده یسال یا بیشتر کامل قطع رابطه بودم.. ولی دوباره یه چیزی منو میکشونه سمتش

اگ ی ذره شوهرت شک کنه میتونه آبروتو ببره 

ب اون دنیا فک کن 

واقعا معذرت میخوام ولی اون دنیا چوب تو استینت میکنن زن شوهر دار....

اگمیخوایش طلاق بگیر اگ نمیخوای و زندگیتو دوس داری بنداز بره 

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

اونم تورو میخاد یا یه طرفس؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰