2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5555 بازدید | 212 پست
فکر کن مامان من ۴۵ سالشه، یکی رو میخواسته بهش ندادن، به بابام‌شوهرش دادن، هنووووز که هنووووز میگه اگ ...

من الان دختر دار شدم.. و اگه ببینم واقعا عاشق شده تلاشمو میکنم ب عشقش برسع

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰
چقدر امضات خوبه عین حقیقته

خوشحالم ک یک جور فکر میکنیم❤

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی میبنیش طبیعیه فراموشش نکنی باید قطع رابطه کنی 

شده یسال یا بیشتر کامل قطع رابطه بودم.. ولی دوباره یه چیزی منو میکشونه سمتش

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

چه سخته ای وای حق داری   اگر بگم بهش فکر نکن یه چیز غیر ممکنو ازت خواستم‌

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بهش رسیدم.پول نداشت روز خوش ندیدم بیچاره شدم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
این وسط گناه شوهرت چیه بی انصافی نیست؟؟

من خیلی دلم میسوزه براش... اولا ققشنگ بهش میگفتم دوستت ندارم طلاقم بده ..میگفت نمیتونم گریه میکرد 

شده یسال یا بیشتر کامل قطع رابطه بودم.. ولی دوباره یه چیزی منو میکشونه سمتش

خب تا کی میخوای ادامه بدی

بچه داری جدا نمیتونی بشی

شوهرت می‌فهمه آبروریزی میشه ها

اراده کنی میتونی زندگی تو سروسامون بدی

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

چه سخته ای وای حق داری   اگر بگم بهش فکر نکن یه چیز غیر ممکنو ازت خواستم‌

۶ سال سعیمو کردم... کاش یه معجزه میشد از،ذهنم پاک میشد

اسی چن سالته؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

مشاور دوبار رفتم بی فایدست.هنوز عاشقشم !!! الان ک دخترم اومده میگم کاش لاقل زورتر طلاق میگرفتم 😥

شوهرت خوبه؟! دوستت داره؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
ای وای  چه وحشتناک  درکت میکنم 🥺 ولی نباید دیگ حالش و بپرسی  شمارش و پاک کن

هزار بار بلاک کردم..

هزار بار پاک کردم...

۰🤕