2777
2789
عنوان

خیانت کردم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5555 بازدید | 212 پست
خب الان چه خیانتی کردی؟

هنوز حال اونو میپرسم

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان باهاش ارتباط داری؟

اره... انگار یه تیکه از وجودمه.. کنده نمیشه ازم ...

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

اسی جان خونواده حق داشتن پسربی پول مفت نمیارزه شکم گرسنه عشق وعاشقی یادش میره احتمالاالان شوهرت وضعش خوبه خوبه شکمت سیره قدرخوشبختیونمیدونی😎

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

فکر کن مامان من ۴۵ سالشه، یکی رو میخواسته بهش ندادن، به بابام‌شوهرش دادن، هنووووز که هنووووز میگه اگه من با اون ازدواج میکردم خوشبخت میشدم، خیلی بده به عشقت نرسی

چن وقته ازدواج کردی طبیعیه ولی باید بری پیش مشاور

مشاور دوبار رفتم بی فایدست.هنوز عاشقشم !!!

الان ک دخترم اومده میگم کاش لاقل زورتر طلاق میگرفتم 😥

اره... انگار یه تیکه از وجودمه.. کنده نمیشه ازم ...

برات متاسفم کارت خیلی زشته توبازندگی شوهربیچارتم بازی کردی😎

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عاقبت خوبی نداره همینجا تمومش کن برو پیش مشاور

مشاور ک نمیتونه قلبمو ذهنمو پاکسازی کنه.. فقط میگه ب نفعت نیس باهاش خوشبخت نمیشدی شوهرت خوبه فلان

خیانت نیست که بابا 

خب میبینمش گاهی ولی خیلی کم

مشاور دوبار رفتم بی فایدست.هنوز عاشقشم !!! الان ک دخترم اومده میگم کاش لاقل زورتر طلاق میگرفتم 😥

ای وای 

چه وحشتناک 

درکت میکنم 🥺 ولی نباید دیگ حالش و بپرسی 

شمارش و پاک کن

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد