2777
2789
عنوان

جوک بگیم؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 53 پست
‏تو آمریکا اگه ۸ دقیقه برق قطع بشه ژاپن ازشون جلو میزنه. بعد من اینجا زنگ زدم اداره برق می ...

😂😂😂💔

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

میترسم اگه تبلیغات تلوزیونی جواب نده، 

چندوقت دیگه سیامک انصاری رو بفرستن در خونه‌هامون😂😂

طرف پشت ماشینش زده بود فروشی شمارشم زده بود...

دوتا افسر پشت سرش بودن...

یکشون گفت شمارشو بگیر ببینم پشت فرمون جواب میده جریمش کنیم...

زنگ زدن گفتن داداش ماشینت چند؟

طرف گفت:

داداش دوتا افسره بی پدر پشت سرمن...

خودم بهت زنگ میزنم..😐😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومه به شوهرش مسیج داد وقتی خواستی بیای خونه لیست خریدی که دادم و بخر بیار ،درضمن لیدا سلام میرسونه😳

شوهرش نوشت:لیدا کیه؟🤪

زنه گفت:هیچکس،فقط خواستم مطمئن بشم پیام منو خوندی😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 

در یک میهمانی بحث داغی شد؛ که مادیات مهمتره یا معنویات؟

من با شور وهیجان وافر از معنویات دفاع کردم...

.

.

میهمانی تمام شد و در کنار خیابان منتظر تاکسی بودم؛

یکی از میهمانان با بنزش جلو پام ترمز کردوگفت:

استاد.........

ما با مادیاتمون رفتیم شما هم با معنویاتت بیا...!

.

نابودم کرد اصن 😐_

یادتون باشه هرگز به مشکلاتتون لبخند نزنید مشکلات شعور که ندارن فکر می کنن شما ...

هار هار هار 😐😂

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

ما در ایران،

افتخار داشتن بزرگترین فروشگاه متحرک جهان (متروى تهران) رو داریم!

اما دیده شده برخى افراد سود جو ازش به عنوان وسیله نقلیه استفاده میکنن!!!

😂😂😂

اقا من دیشب هدستمو تو ماشین بابام جا گذاشتم اومده میگه بیا این سمعکتو بگیر   قیافه من در اون لحظه :)))))))))))))))))))))))  سمعک 00000000  هدست o.O

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

تواین فیلماچراوقتی لباس میخرن زیاد شادی نمیکنن...؟!

والا دیروز من بعد دوسال یه زیر شلواری خریدم بابام هرنیم ساعت یبار نگام میکنه دادمیزنه:

نون و پنیرو خارَک تمبون نوت مبارک 

نون و پنیرو شلغم تمبون نوت توحلقم

خانواده هم دست میزنن منم میرم وسط میرقصم 😂