2777
2789
عنوان

جوک بگیم؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 53 پست
انتقام سخت 😁#  

😂😂😂💔

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ﺑﻪ پسرخالم ﻣﯿﮕﻢ ﭘﺎﺷﻮ ﺳﺤﺮﻩ.!     ﻣﯿﮕﻪ ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺑﻌﺪﺍ خودم بهش ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻢ     من :|     سحر :|     اون یکی سحر :|

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

‏قدیما که هنوز ولنتاین معروف نبود

یه بار دختر خاله‌م یه خرس آورده بود خونه‌شون می‌گفت 

از طرف شرکت بهمون هدیه دادن 

حالا از همون شرکتشون بچه هم داره 😑😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 

سگم رو بردم پیش دامپزشک، منشیش میگه سگتون مریضه؟     پ ن پ خودم هاری گرفتم سگم گفت آشنا داره منو آورد اینجا معالجه کنه.😐😐

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
مرد با کنایه به زن گفت چرا زنها ، در هر کاری کمتر از مردها موفق می شوند زن در جواب گفت برای اینکه ...

چه جاب پست شما درشت نوشته شده نسبت به بقیه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

عموم نصفه شب قلبش درد گرفت  بردیمش بیمارستان پرستاره گفت : سكته كرده ؟  گفتم : پـَـَـ نــه پـَـَــــ ، دیدیم خوابه ، یواشكی آوردیمش ختنه ش كنیم :|😂

مرد با کنایه به زن گفت چرا زنها ، در هر کاری کمتر از مردها موفق می شوند زن در جواب گفت برای اینکه ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

عزیزم چطوری با این فونت نوشتی؟ 

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.

به بابام گفتم بابا ما واقعا قدرتو نمیدونیم وقتی اینهمه زحمت میکشی

الان که بزرگتر شدم میفهمم خرج زندگی درآوردن

یعنی چی، گفت سوییچ تو جیب شلوارمِ گمشو دارم اخبار گوش میدم،

از کجا فهمید آخه 😐😂

به بابام میگم چرا  هیچوقت شوخی نمیکنی؟ 

گفت از وقتی خدا با دادنِ تو باهامون شوخی کرد دیگه از هرچی شوخیه متنفرم... 😂😐

به مامانم میگم:

دشمنت کیه تا بزنم چشماشو درارم برات؟

میگه:

«دشمنی بالاتر از اولاد نیست

شاخه گاوی بدتر ازداماد. نیست.»

هیچی دیگه همین جوری خودم و شوهرمو شست انداخت رو بند!!!😂😂😂

یه روز تو یه تیمارستان … 

دکتره می خواست از بیماراش تست بگیره 

یه عکس ماشین میزاره جلوی همه 

میگه هرکی این ماشین رو هول داد روشن کرد میره خونه اش 

همه رفتن هول بدن که برن خونه به جز یک نفر ! 

دکتره خوشحال شد با خودش گفت این پس خوب شده … 

بهش گفت ببینم تو چرا ماشین رو هل نمیدی ؟! 

گفت اینا خنگن سویچ دست منه !!! 😂😂 

می خواید یه چیز بگم جگرسوز که اشکتون دربیاد 😩😩😩

.

.

.

خونه تکونی نزدیکه. حالا همه با هم گریه کنیم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😜😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اون وسطی که گریه نمی کنه تازه عروسه امسال خونه تکونی نداره😁😂