2777
2789
چی شده عزیزم بعضی وقتا اون فرد هم مقصر نیست

با شوهرم بیرون بودیم بعد پیش یه ساندویچی پارک کرده بودیم یه بچه رو دیدم داشت تند تند فلافل درست میکرد میداد مشتری .به شوهرم گفتم.آخی  عزززیزم نگاش کن چه قشنگ داره فلافل درست میکنه همون لحظه شوهرم نگاش کرد دست یچه روغن بهش پاشید سوخت😭همون لحظه شوهرم نگا من کرد 

اب شدم از خجالت 😞برا بچه ایت الکرسی خوندم .ولی دیگه فایده نداش

تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با شوهرم بیرون بودیم بعد پیش یه ساندویچی پارک کرده بودیم یه بچه رو دیدم داشت تند تند فلافل درست میکر ...

اخی عزیزم 

براش آیت الکرسی خوندی خوبه که 

اینطوری دعا کن دستش زود تر خوب میشه 

بعضی وقتا به شوری چشم نیست هر کسی میتونه  چشم  بزنه

منم یه بار تسبیح مامانمو چشم زدم همون لحظه پاره شد😅

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اخی عزیزم  براش آیت الکرسی خوندی خوبه که  اینطوری دعا کن دستش زود تر خوب میشه  بعض ...

عذاب وجدان گرفتم کاش نگاش نمیکردم از دیشب تا حالا تو دلم هی میگم دبگه حرف نمیزنم دیگه نمیگم فلانی خوبه یا این وسیله قشنگه

باورت میشه میگم نکنه اتفاقی تو این چند روز برا بچه بیوفته شوهرم بیاد بهم بگه مثلا بچه چیزیش شد چون یه دقیقه نگذشت که سوخت یعنی در این حد چشمم شوره  

عذاب وجدان گرفتم کاش نگاش نمیکردم از دیشب تا حالا تو دلم هی میگم دبگه حرف نمیزنم دیگه نمیگم فلانی خو ...

نترس عزیزم 

از کجا معلوم شما چشمش زدی

شاید یه مشتری دیگه هم چشمش زده 

حالش خوب میشه مگه سوختگی چقدر بود

نترس عزیزم  از کجا معلوم شما چشمش زدی شاید یه مشتری دیگه هم چشمش زده  حالش خوب میشه مگه ...

زیاد نبود رف کنار باباش اومد دور روغن .فقط دیدم دلره دستشو تکون میده لحظه ای که روغن بهش پاشید رو دیدبم همزمان😐😐😐

زیاد نبود رف کنار باباش اومد دور روغن .فقط دیدم دلره دستشو تکون میده لحظه ای که روغن بهش پاشید رو دی ...

سخت نگیر😐حالش خوبه♥️