2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

1382 بازدید | 136 پست

میدونم اینجا خیلیا منتظرن ولی من عمیقا عمیقا و عمیقا از پروسه بارداریو زایمان نفرت دارم مضاف براینکه ازنظر فلسفی هم باهاش موافق نیستم و خیلی دلایل دیگه..

حالا باوجودیکه یکسال و نیمه ازدواج کردیم مادرشوهرم هردفعه که حرف خواهرزادم میشه میگه شماهم یه بچه بیارین مثه فلانی که سرتون گرم شه و.. و هربار من مودباانه میگم قصدشو نداریم... برای منی که اینقدر روی این موضوع حساسم و بشدت درگیر کار و مشغله و فعالیت ام این مثل شکنجه است واقعا..

منم مثل توام

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بعلاوه اینکه ما هردو عین تراکتور داریم کارمیکنیم تا فقط بدهیا و وامهامونو صاف کنیم بعد برا ما برنامه میچینن بقیه.. با همسرم بخااطرش بحثم شد :( گفت من نمیتونم توی روی مامانم وایسم!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کنیم ما بنظرت که ولمون کنن؟

من ب همه میگم بعد کرونا.تا اون موقع هم خدا بزرگه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من سه سال و نیمه عروسی کردم اعصاب بچه ندارم

يبار براي هميشه بهش بگو بچه اوردن هركس ب خودش ربط داره!

انقد بدم مياد دخالت ميكنن-_- 

يكي ديه قراره بزاد يكي ديه قراره نونشو بده بقيه حرصشو ميزنن!!!:| اصلا قابل درك ني!

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
خوب شما بالاخره قصدشو داری..حالا دیرتر..من دیگه هیچ حرفی نمیشه بزنم

نه بابا چ قصدی.اونا فکر میکنن قصد دارم.هر سری میپیچونمشون

يبار براي هميشه بهش بگو بچه اوردن هركس ب خودش ربط داره! انقد بدم مياد دخالت ميكنن-_-  يكي ديه ...

اخه متاسفانه این ادم بشدت مهربون و خیرخواهه..فقط نمیدونه که داره اذیتم میکنه..ترجیح میدادم از زبون پسرش بشنوه نه من