2821
2789
عنوان

خونه داشتن

361 بازدید | 38 پست

نمیدونم چرا اعتماد به نفسم‌اومده پایین.... ده ساله ازدواج کردم و خونه ندارم الان چون کاره شوهرم خوب نبود...الان دوساله کارگاه سیسمونی دارم و خودمم دارم باشوهرم کارمیکنیم باهم.... اما ناراحتم...همه دخترا فامیلمون خونه دارن و وضعشون خوبه من هنوز خونه پدرشوهرم نشستم البته پول جمع کردم اما نه درحد خریده خونه و یه مسکن مهر دارم الان.... نمی‌دونم چیکار کنم اروم بشم😞😞همش گریه میکنم وشوهرمم ناراحت میکنم....تنها دختری که تو فامیل کار میکنه منم و از این بابت خیلی خوشحالم اما وضعه اونل خیلی بهتره از ماست😞😞چیکار میشه کرد به نظرتون؟؟ مهمه خونه نداشتن؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال خودت رو فقط با خودت مقایسه کن چیکار دخترای فامیل داری واقعا من برام مهم نیست اونا چیکار میکنن 

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
تومسقلی دست تو جیب حودته میدونی خیلی ها ارزو دارن جات باشن 

اره شوهرمم بهم میگه اخه چون توخونه کار میکنم بالاخره خونم ریخت و‌پاش میشه و همه مسخرم میکنن که  تو همش دنباله کاری یا تو خونت کوچیکه و اینحا چیه نشستی یا خونت به هم ریختس

پنج سال دیگه که ان شاء الله از خونه پدرشوهر اومدین بیرون و خونه قشنگ دارید متوجه میشید که نعمت شاغل بودنتون خیلی مهمه 

شما خانم موفقی هستید 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.