2777
2789
عنوان

این چ وضعشع

146 بازدید | 18 پست

‏خانمه زنگ زد به مامانم بعد کلی مِن و مِن کردن گفته خانم ببخشید دخترتون چند کیلوعه؟ :)))

‏آخه برادر من ورزشکاره و دختر رو تا نهایتا ۶۰ کیلو میپسنده

‏مامانم خندید و گفت دخترم سه کیلو از معیار برادرت بیشتره، خدافظ :)))))))))

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این معیارش حتما زندگی مشترک موفقی خواهد داشت  

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

ادم ورزشکار نمیدونه اندام خوب صرفا به وزن نیست ؟ 

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit

اردیبهشت ماه برای پسرعمه م میخواستن برن خواستگاری 

مادر دختره پشت تلفن می پرسید چندتا خواهر داره قدش چندتاس😂😂😂😂دیوونه ن بابا

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

البته مثبت فکر کنیم شاید ایشون حرکات خیلی رمانتیک دوست دارن ولی زورشون در حد ۶۰ کیلوئه بقیه رو نمیتونه بالای سر ببره 😂😂😂

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit