2777
2789

من دیروز کامپوزیت انجام دادم بگذریم ک فوق العاده پشیمونم ولی اینکه می خواستم بدونم تا چند روز باید چیا نخوری و...کلا راجع ب مراقبت های بعد از کامپوزیت بگین 

چرا پشیمونی؟؟؟

مواظبت همیشگیه

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                    اما من باختم💔💔     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد از خوردن و شکلات و پفک و غذای رب دار فورری مسواک بزن

سیب سفت و ساندویچ فعلا گاز نزن

تخمه هم نشکن

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                    اما من باختم💔💔     

کامپوریت دقیقا چه میکنه فرقش با لمینت چیع

لمینت کلا دندون و میتراشن

جنسشون هم فرق داره

به نظرم لمینت خییییلی بده ونیر کامپوزیت بهتره

چرا پشیمونی؟؟؟ مواظبت همیشگیه

خیلی زیاد دندونای خودم تراش خوردن و دکتر گفت باید همیشگی کامپوزیت داشته باشی و اینکه سمت چپ فکم که کلا بلند تر هستن دندونام و لثه ام مشخص میشه موقع لبخند ولی سمت راست نه

بعد از خوردن و شکلات و پفک و غذای رب دار فورری مسواک بزن سیب سفت و ساندویچ فعلا گاز نزن تخمه هم نش ...

یعنی همیشگی باید بعد از خوردن این غذا ها مسواک بزنم ؟شما انجام دادین ؟خوردن چایی و نوشابه و ...چی؟

خیلی زیاد دندونای خودم تراش خوردن و دکتر گفت باید همیشگی کامپوزیت داشته باشی و اینکه سمت چپ فکم که ک ...

خب راضی نیستی به دکتر بگوووو

من شوهرم کامپوزیت کرده عاااای شده یه دست و مرتب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز