2777
2789
عنوان

زن دوم

1068 بازدید | 58 پست
یه جا خوندم.... البته متن کاملش یادم نیست یک زن از یه حقوقدان میپرسه کی اخه میخواید کاری کنید که مردا یاد بگیرن نباید زن دوم بگیرن حقوق دان میگه :هر وقت که زنا یاد بگیرن نباید زن دوم بشن واقعا....از ماست که برماست این رو واسه اونایی که گفتم که مدام از خیانت مردا میگن،خواستم بگم همیشه با یه مرد بد یه زن بد هم وجود داره
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
انقدر از این بحث ها بدم میاد که خدا میدونه عزیزان من از بس توی گوشتون خوندن خودتون هم باورتون شده یک زن شاید به هزار دلیل مجبور باشه ولی به مرد هیچ وقت مجبور نیست و فقط از روی هوس این کارو میکنه
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا اونجا که دیدم حتی زنهای خیانت دیده بیشتر به معشوقع شوهرشون فحش میدن تا شوهرشون کلا همجنس ستیزیم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
همه مرد هایی که این کارو میکنن فقط یه دلیل داره و بس ولی زن ها از روی بیچارگی و گرسنگی و بی سر پناهی و هزار دلیل دیگه تن به این کار میدن البته هستن زن هایی که فقط لوندی میکنن و خونه خراب کنن و زیر پای مردها میشینن ولی تعدادشون کمه و اونم فقط به دلیل ست بودن مردهاست
آنی جان قدیما شاید هزار دلیل وجود داشت،ولی الان واقعا خیلی دلایل قانع کننده نیست قدیما سطح تحصیلات و تمکن مالی بین خانوما خیلی کم بود و خانوما وابسته بودن به مردا ولی الان ماشاءلله همه با سواد،اکثرا شاغل ولی باز میبینی زنایی هستن که که دنبال خوشبختی تو زندگی ادمای دیگه میگردن من خودم یه فمنیست تمام عیارم وقتی تمام قوانین مملکت به نفعه مرد هست و این حق رو بهش میده پس خود زنها باید این مشکل رو حل کنن
آنی جان مگه مردای مجرد مُردن که زنا مجبور بشن برن زن دوم بشن و یه زنی دیگه رو بدبخت کنن خوشبختیشونو میخوان اینجوری بدست بیارن ؟؟؟ ادم خودشو بذاره جای زن اول به هیچکدوم حق نمیده
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
به نظر من با فرار کردن و تقصیر رو گردن دیگران انداختن چیزی درست نمیشه خوشبختی که با خراب کردن زندگی دیگران شکل بگیره برقرار نمیمونه
من حق نمیدم ولی میگم مرد مقصره نه زن مردی که زن دوم میگیره مطمئن باشید انقدر برای اون زن دون پاشیده تا راضیش کرده زن دومش بشه وگرنه هیچ زنی دوست نداره مردشو با کسی تقصیم کنه
خیلی از مردها هم هستن به دلیل مشکلات توی زندگیشون میرن زن دوم میگیرن ممکنه با زنشون مشکلاتی دارن ولی ایا میشه بهشون حق داد همه جور ادم تو این دنیا هست
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
این مشکلات تو همه جوامع هست،ولی زمانی به بحران تبدیل میشه که زیاد میشه خودمون رو بزاریم جای اون زن اول،اگه یه زن با این توجیح که مشکل مالی داره و به شهر شما مثلا چراغ سبز نشون داده پس حق داشته این کارو بکنه؟چون نیاز مالی داره؟ این مسءله به نظر من تبدیل شده به معضل اجتماعی
آنی جان اگه یه زنی یه لحظه خودشو بذاره جای اون زن بدبخت اول نباید دلش بیاد این کارو باهاش بکنه منظور بانوی مهر اینه که زنا اجازه ندن مردا به این خواستشون برسن
قدیم ها که حتی محله های مخصوص فساد هم بوده .تمام اون زن هایی که اون جاها کار میکردن حتی از محله هم خارج نمیشدن ولی روزی 1000 تا مرد به اون جاها رفت و امد میکردن اینم به نظرتون تقصیر زن هاست؟
من میگم اگر تقاضا وجود نداشته باشه پس عرضه هم نیست .مردها مشکل دارن مردها اونقدر ضعیف النفس هستن که حاضرن برای ارضای خودشون خیلی کارها بکنن و خیلی هزینه ها بدن