2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 58 پست
انی جان من نمیگم تقصیر زنهاست من از دید زن نگاه میکنم،من مرد نیستم و نمیدونم اونا چه توجیهی برای این مسئله دارن،من میگم از دید یه زن اون پنجاه درصد که به من مربوط میشه باید اینجوری برطرف بشه،یعنی باید زنا یا بگیرن با این مسئله بجنگن و بدونن زن دوم شدن چه جوریه؟زمانی که تو زن دوم میشی چه مشکلاتی داری،چه قوانین حقوقی شاملت میشه من هدفم دادن آگاهیه
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من میگم هیچ زنی حاضر نیست زن دوم بشه و خونشو رو خرابه های خونه یکی دیگه بسازه مگر اینکه مرد در باغ سبز و سرخ نشونش بده حسابی
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
مگه از هرکی چنین تقاضایی بشه میره خودشو عرضه میکنه ؟؟؟ نههههههه تقاضا همواره از سمت مردها بوده ولی زنه که باید ببینه با چه شرایطی داره خودشو عرضه میکنه
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
مرد ها انقدر موجودات کثیفی هستن که خدا میدونه برای راضی کردن یه زن به ازدواج انقدر دروغ میگن و چرب زبونی میکنن انقدر از زن اولشون بد میگن و .... تا بتونن دل زن دوم به دست بیارن
آنی جان هیچ زنی حاضر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی راحت زیر پای مردا میشینن و از راه بدرشون میکنن که بیا و ببین بخصوص اگه مرد شرایط خوبی هم داشته باشه
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
خب مرد نباید از خودش اراده باشه؟ آفرین در مورد زنها هم همین صدق میکنه . ارادش اجازه نده زندگیه با سختی به دست اومده ی همجنسشو خراب کنه و اختیارشو بدست بگیره
نه آنی جان،منظور من اصلا این نیست من خودم به حجاب و این چیزا اعتقادی ندارم ولی به قوانین انسانی اعتقاد دارم و میگم از نظر قوانین انسانی،خراب کردن خوشبختی کسی به بهانه به دست اوردن خوشبختی خودمون کار درستی نیست من اصلا طرف صحبتم مردا نیستن،چون من نمیتونم ازون جهت کاری کنم،من از طرف یه زن میگم
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
یاد بگیریم انقدر از هم نوع خودمون بد نگیم همین بدبینی ها و بد نگری هاست که جامعه به اینجا کشیده شده مثلا الان همه میگن تقصیر زنه که زیر پای شوهر ما نشسته و .... یکی نمیگه خدا لعنت کنه شوهرو .خوب وقتی ماها با هم نوع خودمون انقدر بدیم توقع داریم چیزی غیر از این باشه؟ چطوره که مردها انقدر حامی و پشت هم هستن؟ دیدی دوتا مرد به هم خیانت کنن و از هم بدگویی کنن؟