2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 58 پست
من به عنوان یه زن وقتی میبینم زن های دیگه چقدر از هم بد میگن و کم لطفن نسبت به هم جای جاش اگر قرار باشه دلم برای یه زنی بسوزه و به رحم بیاد یادم میاد که این زن همونیه که نسبت به بقیه زن ها کم لطفی میکرده پس منم بهش کم لطفی میکنم
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
من خودم تو همین نی نی سایت،یه تاپیک دیدم یه خانومی با یه مرد متاهل دوست بود،خودشم متاهل بود، همه کلی نصیحتش کردن،هی میگفت میدونم کارم اشتباهه،ولی چکار کنم،وابسته شدم،نمیتونم!!!! اخه این چه توجیه مسخره اییه واسه هوس؟؟؟!!!!!
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آنی جان داره در باره من و درباره نظر من اشتباه قضاوت میکنی،خیلی سعی کردم منظورمو برات روشن کنم،ولی خوب نظر شماست،و نظر همه برام محترمه
یاد بگیریم که احترام .احترام میاره من هزار باز از این جملات شنیدم که کرم از خود درخته .ماها جنس خودمونو خوب میشناسیم .و..... باید یاد بگیریم به خودمون احترام بزاریم تا برامون احترام قائل باشن
آنی جان من به نظرت احترام میارم عزیزم ولی یک لحظه (( دور از جون خودت و زندگیت )) خودتو تصور کن که همسرت چنین کاری کرده اونموقع نظرت چیه ؟؟؟ من که تصورشم برام سخته
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
اون بحث بی بند و باری توی روابط که چیز دیگه ایه من خودم چند شب قبل تاپیک زدم که یه مرد متاهل و بچه دار با اینکه میدونست من متاهلم بهم ابراز علاقه کرد و کلی و چرت و پرت دیگه خوب من با این ادم بد برخورد کردم و رفتم ولی این ادم شاید بت هزار نفر دیگه هم این کارو بکنه و این وسط یکی به خاطر شرایطش با این اقا بخواد باشه
ببخشید بچه ها که اینو میگم من خودم خیلی به این موضوع فکر کردم اگر روزی شوهرم بهم خیانت بکنه تعجب نمیکنم .نمیگم ناراحت نمیشم ولی تعجب هم نمیکنم چون جنس مردها همینه همیشه احتمال همه چی وجود داره
آنی دقیقا حرف منم همینه،همه زنا باید مث شما باشن ما که نمیتونیم مردا رو عوض کنیم،پس بیاید خودمون شرایطمون رو تغییر بدیم
باید زنا به این آگاهی برسن که با زن دوم مشکلشون حل نمیشه،مردی که اینقدر راحت از خانواده اش میگذره برای یه رابطه جدید و یه حس جدید،تکیه گاه مناسبی نیست