2777
2789
عنوان

دلم میخواد انقدرپسرمو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 98 پست

كم كم درست كن تريبيتتو درو قفل كن يه روز دو روز گريه ميكنه بعد عادت ميكنه

بعدم فحشو از يكي ياد گرفته به محض فحش دادن يه چشم غره برو و باهاش تا شب حرف نزن درست ميشه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

عزیزم بزرگه چند سالشه

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش پیش دعانویس.

سلام و درود😁😁کاربر قدیمیم ولی نمیدونم به چه دلیل دوتا کاربریم ترکید،پس خواهش میکنم دهن منو باز نکنین که دیگه سیمکارت ندارم،باتچکر🙄🙄من عاشق ۳تامرد همزمان هستم،هَوَلَم خودتونین😛😛

بچه ک توو خونه تایم عمدش نگذره، دو تربیته میشه و مادر عاصی میشه

باید محدودشون کنی. ن با کتک. 

حق داری خسته شی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خوب طفلک اونجا بهش خوش میگذره شما براش ساعت بذار بگو فلان قدر حق داری بری پسرم کل روز نمیشه 

اذیتش نکن بعدا دنیا به حد کافی براش ماجرا داره مثل هممون لازم نیست دیگه حالا اذیتشون کنیم 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
ببرش پیش دعانویس.

😐😐

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
كم كم درست كن تريبيتتو درو قفل كن يه روز دو روز گريه ميكنه بعد عادت ميكنه

😶😶😶😶

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده