ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه زندان نيست بچه بايد تربيت بشه يعني چي همش خونه مردم درسته عزيزشه اما اخه همش
بايد بفهمه نه يعني نه و اره يعني اره
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا! 😘😘 درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
یکی مثل ما غصه اینو میخوره که بچش تنهاست هیچکیو نداره
یکی مثل شما دارید و قدرشونو نمی دونید
مگه بده کسایی هستن که بچتو دوست دارت و بچت اونا رو دوست داره؟ خدا رو شکر کن
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
من میدونم چی میکشی دختر منم اینطوره .به دوست داشتنش حسودی نمیکنم ولی درست نمیدونم انقدر وابسته اونا بشن و تحت تربیت اونا قرار بگیرن برای همین رفت و امدشون رو کنترل میکنم .اگر بهش اجازه بدم بره پیششون میگمش نیم ساعت بعد باید برگردی .اگه بر نگشت تا چند روز اجازه نمیدم بره .مادرشوهرمم دوست داره بره اونجا ولی دخترم بهشون میگه مامانم اجازه نمیده .هرچی بخوان فکر کنن .دوست ندارم بگن پشت سرم بچه هاشو ما بزرگ کردیم یا از این حرفا چون تو اطرافیان میبینم این حرفا پشت سر بچه هاشون هست
من دخترم کوچیکی یه بار فقدر یه بار پیش دختر خواهر شوهرم یاد گرفته بود به تو چه اقا به من گفت به تو چه ۶ سالش بودمیخواستم الکی بترسونمش که زبونشو بسوزنم خدا شاهده همون جواب حاظریش بوداگر بچه هامون فوش دادن توروش نخندیم
خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏