2777
2789

ایشالا بارداری مبارک باشه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی.از چ نظر بنظرت باردارم؟

هم دهرو مصرف کردی هم فولی های خوبی داشتی،ترشحات شیری رنگ هم نشونه خوبیه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
امیدوارم.میترسم.شما باردار شدی؟

من هنوز نه،ایشالا بارداری خبرشو بده همینجا

منم علائم رو بگم؟

بگو گلم

بگو

عزیزم من پریودم منظم نیس احتمالا امروز فردا پریود شم .. 

چهار روز پیش حالت تهوع داشتم طرفای غروب بود چایی عسل خوردم بهتر شدم .فرداش هم همینجوری شد .. امروز صبح هم موقع خوردن صبحونه حالت تهوع داشتم.. کلا این چن روز فقط حالتشو داشتم .. چن روز پیشم زیرشکمم سمت چپ ی لحظه کوتاه تیر کشید .. عزیزم فقط ی روز از تخمک گذاریم رابطه داشتیم .. بنظرت میتونه علائم بارداری باشه ؟ امروز هم ی کم زیر شکمم درد گرفته شایدم پریود شدم و نباشم 😔 .. کی بی بی بزنم؟ 

بگو گلم

عزیزم من پریودم منظم نیس احتمالا امروز فردا پریود شم .. 

چهار روز پیش حالت تهوع داشتم طرفای غروب بود چایی عسل خوردم بهتر شدم .فرداش هم همینجوری شد .. امروز صبح هم موقع خوردن صبحونه حالت تهوع داشتم.. کلا این چن روز فقط حالتشو داشتم .. چن روز پیشم زیرشکمم سمت چپ ی لحظه کوتاه تیر کشید .. عزیزم فقط ی روز از تخمک گذاریم رابطه داشتیم .. بنظرت میتونه علائم بارداری باشه ؟ امروز هم ی کم زیر شکمم درد گرفته شایدم پریود شدم و نباشم 😔 .. کی بی بی بزنم؟ 

عزیزم من پریودم منظم نیس احتمالا امروز فردا پریود شم ..  چهار روز پیش حالت تهوع داشتم طرفای غر ...

انشالله بارداری بی بی چک بزن.منم مث توم میترسم

اللهی نگاهی...👫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز