2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من پریودم منظم نیس احتمالا امروز فردا پریود شم ..  چهار روز پیش حالت تهوع داشتم طرفای غر ...

عزیزم حالت تهوع بارداری تو هفتع های اول معمولا اتفاق نمیفته،شاید سردیت کرده که حالت تهوع گرفتی،ولی تیرکشیدن زیر شکم و حتی درد پریودی وقتی خود پریود نیاد علائم بارداری هست،شما چون پریودات منظم نیست طولانی ترین سیکلتو درنظر بگیر یک هفته بعدش بی بی چک بزن،انشالله بارداری

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
عزیزم جواب میدین ؟ زیرشکمم درد میکنه باهاش حرف میزدم میگفتم تو دلی مامان  دوس دارم گریه کنم&nb ...

وای گریه چرا؟خودتو ناراحت نکن عزیزم،ولی به علائم هم دل نبند،تکرر ادرار معمولا ۸۰درصد خانوما اوایل بارداری دارن که اونم بخاطر سریع شدن گردش خون بدن هست،شما داری؟

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
وای گریه چرا؟خودتو ناراحت نکن عزیزم،ولی به علائم هم دل نبند،تکرر ادرار معمولا ۸۰درصد خانوما اوایل با ...

اره انگار ولی نمیدونم واقعا شاید بخاطر چایی خوردنه 

ولی حسش هس  

اره واقعا نباید ب علائم دل بست 

ببینیم خدا چی میخاد❤

عزیزم حالت تهوع بارداری تو هفتع های اول معمولا اتفاق نمیفته،شاید سردیت کرده که حالت تهوع گرفتی،ولی ت ...

عزیزم طولانی ترین سیکلم ۳۰ روزه تقریبا 

۵ روز دیگ صبر میکنم بی بی چک میزنم