امروز ۴ روزه عقب افتاده پریودم صب بی بی چک استفاده کردم بلافاصله دوتا خط شد حالا کی برم آزمایش بتا بنظرتون اخه میترسم برم آزمایش یدم بگن زوده امروز ۴ روزه از پری گذشته
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم تا قبلش هیچ بی بی نزده بودی؟آخه من چهار روزه عقب انداختم و حالت های عحیبی دارم معمولا دو روز زودتر پری میشم اینبار عجیبه قبل از موعدم هرچی بی بی میزدم بعداز یکی دو ساعت هاله مینداخت ولی هاله واضح اما الان میترسم بزنم
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
هععععی خواهر قبلی سقط و کورتاژ سختی شد دوباره مجدد باردار شدم دو روز پیش تو ۶ هفته گفت جنین دیده نمیشه فقط ساک و کیسه زرده هفته دیگه بیا خیلی داغونم هنوز زخم عفونت قبلی خوب نشده
دستس دستی دارم خودمو داغون میکنم
کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
خانومی قبل این تست بازم تست کرده بودی؟مثلا یه روز بعد تاخیر؟
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...