2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 147 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکهه 😍😍نترس اصلا 😍😍😘😘😘

@دنیا____همسرم  

مالللل ت هممممم مبارکههههههه   خیلی خوشحال شدم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
برای من میشه دعا کنید ۶ هفته سونو واژینال شدم ساک بارداری و کیسه زرده بود اما جنین دیده نشد دکتر گفت ...

اره قبلا دیدم میگفتی بارداری.چرا سقط شد قبلی؟

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
من یک هفته بعد بی بی چک رفتم ازمایش دادم

عزیزم تا قبلش هیچ بی بی نزده بودی؟آخه من چهار روزه عقب انداختم و حالت های عحیبی دارم معمولا دو روز زودتر پری میشم اینبار عجیبه قبل از موعدم هرچی بی بی میزدم بعداز یکی دو ساعت هاله مینداخت ولی هاله واضح اما الان میترسم بزنم 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
اره قبلا دیدم میگفتی بارداری.چرا سقط شد قبلی؟

هععععی خواهر قبلی سقط و کورتاژ سختی شد دوباره مجدد باردار شدم دو روز پیش تو ۶ هفته گفت جنین دیده نمیشه فقط ساک و کیسه زرده هفته دیگه بیا خیلی داغونم هنوز زخم عفونت قبلی خوب نشده 

دستس دستی دارم خودمو داغون میکنم

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

مبارک باشه عزیزم 

منم امروز موعدم بود ،صبح بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت 

هنوزم پریود نشدم 

تو روخدا برای منم دعا کن که باردار باشم 6ماه اقدامم و کلی دارو مصرف کردم 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

مبارکه عزیزم

نه دیگه زود نیست وقتشه واسه آزمایش

خانومی قبل این تست بازم تست کرده بودی؟مثلا یه روز بعد تاخیر؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
منم پنج هفتگی فقط ساک رو دید گفت دوهفتع دیگه بیا دوشنبه باید برم توکلت بخدا باشه هرچی خودش بخواد همو ...

سونو واژینال کرد ؟ 

علایم بارداری داری؟ من شکمم باد کرده و علایم ندارم بیشتر بدنم کوفته اس و خسته ام 

منکه امیدی ندارم بخودم 

انشالله برای شما اکی باشه

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

خانومایی ک تو ماه اول هستید رحمتون برجسته شده؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...