2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 147 پست

براي من دو روز قبل پري بيبي زدم بلا فاصله دوتا خط افتاد تا پنج دقيقه بعدش هم پر رنگ پر رنگ شد 

فرداش رفتم بتا دادم خيلي هم بتام بالا بود ١١٠٠ بود 

شمام اگه بيبي ت بلافاصله افتاده و پر رنگم شده خط تست برو كه بتات بالا هم هست

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برای من میشه دعا کنید ۶ هفته سونو واژینال شدم ساک بارداری و کیسه زرده بود اما جنین دیده نشد دکتر گفت هفته بعد مجدد سونو شو نباشه سقط

۳ ماه پیش هم کورتاژ سختی شدم 😞

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
مرسی فدات 😍😍

عزیزم قبلش اصلا بی بی چک نزده بودی؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
وای خدایا منم میخوااام🥺😢🎈 مبارکت باشه عزیزم دعا کن منم این ماه حامله بشم 😢🎈

ايشالا همه ي منتظرا دامنشون سبز شه 

نگران نباش به موقعش ميشي

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
برای من میشه دعا کنید ۶ هفته سونو واژینال شدم ساک بارداری و کیسه زرده بود اما جنین دیده نشد دکتر گفت ...

زود رفتی شک نکن به امیدخدا این سری بری صدای قلبشم.میشنوی

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
برای من میشه دعا کنید ۶ هفته سونو واژینال شدم ساک بارداری و کیسه زرده بود اما جنین دیده نشد دکتر گفت ...

این دکترا الکی استرس میدن

هشت هفته برو قلب کوچولوش شکل گرفته

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
وای عزیزم مبارکت باشه منم چهارروزه عقب انداختم دیگه جرات ب ب چک ندارم هیچوقت اینقد عقب ننداختم 

درست مثل من منم امروز صب دل زودم دریا تسن انجام دادم

در این دنیا انسانم آرزوست❤
درست مثل من منم امروز صب دل زودم دریا تسن انجام دادم

مبارکت باشه عزیزم دست راستت زیر سر من😘میگم قبلش اصلا بی بی  نزده بودی؟

مبارکت باشه عزیزم دست راستت زیر سر من😘میگم قبلش اصلا بی بی  نزده بودی؟

چرا ۱۰ تا اینا ماه های قبل زده بودم همشون هی منفی میشد واینماه همون اولی مثبت شد تو یه دیغه

در این دنیا انسانم آرزوست❤