2789
عنوان

چیکار کنم☹

81 بازدید | 19 پست

من کنکوری ۱۴۰۰ هستم هنوز شروع نکردم که بخونم دوازدهم نخوندم  کنکورم نخوندم الان خیلی فرصتم کم موندم چه غلطی کنم

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از همین حالا شروع کنی بهتر از یک هفته دیگه اس

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تجربی

متاسفانه رقیبایی داری که سه دور کتابو زدن تاحالا،بخون ولی اگه هدفت پزشکی یا پیرا باشه فکرنمیکنم امسال بتونی،من اهل امید دادن الکی نیستم ببخشید

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥

باید درست بخونی مرور حتمااااا داشته باشی کیفیت مطالعه مهمه نه اینکه فقط ۱۳ ساعت بعضیا میخونن 

الانم میشه من دیدم که از الان یا بهمن شروع کردن پزشکی و دندون آوردن حتی تهران ، اینکه یه منبع داشته باش فقط تو صد تا تست سه بار بزنی بهتر از ۳۰۰ تا تست که یه بار بزنی سوالای کنکور سال قبل خیلی مهمه و تست زمان دار تحلیل تستا که بفهمی چرا از این راه رفتی و بفهمیش تست زدن تعداد بالا هم خیلی ملاک نیس وقتی مطلب درکش کنی 

شما نمیدونی کنکور تجربی چه سمیه

خودم کنکوریم امسال ولی دیدم کسی که ۱۳ ساعت میخوند نیاورده و ۸ ساعت آورده همش تعداد دور و ساعت نیس خیلی چیزای مهم تر هست ۹۹ هم اونقدری که بزرگش کردن به جز شیمی و فارسیش سخت غیر ممکن نبود 

خودم کنکوریم امسال ولی دیدم کسی که ۱۳ ساعت میخوند نیاورده و ۸ ساعت آورده همش تعداد دور و ساعت نیس خی ...

عزیزم من ۶دور کتابو تا روز کنکورم خوندم ،مدرسه ی شاهدم بودم ،گفتم پزشکی رو شاخمه ولی تهش پیرا اوردم،اعتماد بنفس خوبه ولی نه حالت رویایی

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥

کلا بستگی به باور و شروع کردن خودت داره یکی الان بهم بگو شروع کنم تهران میارم یا نه بهش میگم ممکنه اگر درست تلاش کنه این مدت که مونده 

اگرم کسی بهم بگه نمیشه من کاری به حرف بقیه ندارم اگر اونا این توانایی تو خودشون نمی‌بینن دلیل نمیشه منم نتونم 

متاسفانه کنکور فقط الکی ترسناک و غیر ممکن کردن که انگار باید دو سال یه سال از همه چی بزنی که رتبه خوب بیاری در صورتی که کاملا فکر غلطیع