2789
عنوان

چیکار کنم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 19 پست
عزیزم من ۶دور کتابو تا روز کنکورم خوندم ،مدرسه ی شاهدم بودم ،گفتم پزشکی رو شاخمه ولی تهش پیرا اوردم، ...

عزیز درست خوندن مهمه اینکه مطلب بفهمی درک کنی بتونی تحلیل کنی اگر شکل سوال عوض شد بازم جواب بدی حتی زیاد از حد خوندنم خودش بده من زیاد دیدم توی ۵ ماه پزشکی و دندون دوست عزیز 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز درست خوندن مهمه اینکه مطلب بفهمی درک کنی بتونی تحلیل کنی اگر شکل سوال عوض شد بازم جواب بدی حتی ...

اگه اوردی بیا اینجا بگو،ما به اندازه ی کافی مشاور داشتیم تو مدرسه که روش درست خوندن رو بهمون یاد بده ،امیدوارم قبول شی عزیزم ولی رقابت سختیه

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥
اگه اوردی بیا اینجا بگو،ما به اندازه ی کافی مشاور داشتیم تو مدرسه که روش درست خوندن رو بهمون یاد بده ...

حتما عزیزم والا من حرف مشاور قبول ندارم مخصوصا برا کنکور همشون میخوان پول بگیرن و انگار معجزه میکنن آدم خودش مهمه همش شده مافیا و...

انشالا امسال دندون تهران حتما  میارم 😊

اگه اوردی بیا اینجا بگو،ما به اندازه ی کافی مشاور داشتیم تو مدرسه که روش درست خوندن رو بهمون یاد بده ...

رقابت که سخت هست گلم ولی غیر ممکن نیست مثلا خیلی مهمه از خودت سوالای قاطی آزمون بگیری و خیلی چیزای دیگه و اینکه مثلا اگر کسی ریاضی ۵۰ میزنه میبینه بیشتر نمیتونه می‌تونه با یه عمومی جبران کنه که داخلش خوبه بزنه ۸۰ لازم که نیست آدم همه درسا رو ۸۰ و ۹۰ بزنه که رتبش خوب بشه