2777
2789
عنوان

کسایی که دانشگاه ازاد خوندن بیان.

91 بازدید | 11 پست

من شاغلم و کارشناسی ارشد قبول شدم..دوست دارم درس بخونم ولی پایم از دوره لیسانس ضعیفه و 4 سال هم هست لیسانسمو گرفتم. نگاه کردم دیدم کلاسهای دانشگاه تایم عصر داره اکثر اوقات ساعت 6 به بعد ولی خوب تهران نیست و اگر حضوری بشه خیلی سخت میشه..شما بودید ثبت نام میکردید؟ به نفعمه این مدرک رو بگیرم ولی خیلی هزینه داره..دانشگاه ازاد قزوین قبول شدم کارشناسی ارشد شبکه

خب خودت باید تصمیم بگیری اول از همه اینکه مدرک ازاد بهتر از پیام تور و غیر انتفاعیه ولی خب هزینه هاش خیلی بالاست. رفت و آمد هم فکر کنم یه روز در هفته یا نهایتا دو روز باشه و اینکه ارشد خب ۳ ترم بیشتر نیس که ترم آخر پایان نامست. همه اینارو در نظر بگیر ببین ارزش داره یا نه. من بودم میرفتم. 

چو تخته پاره بر موج ، رها ، رها ، رها من...
خب خودت باید تصمیم بگیری اول از همه اینکه مدرک ازاد بهتر از پیام تور و غیر انتفاعیه ولی خب هزینه هاش ...

حتی با وجود شاغل بودن؟شاغل بودنه و هزینه های بالاش کارو سخت میکنه و البته پایه ضعیف..تازه اگر سال بعد حضوری شه نمیتونم برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودت باید تصمیم بگیری اول از همه اینکه مدرک ازاد بهتر از پیام تور و غیر انتفاعیه ولی خب هزینه هاش ...

ببخشید  همه رشته های ارشد پایان نانه دارن؟

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹