2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فارغ التحصیل 89 هستم هنوز یادم میفته ازش بدم. میاد اشکالی نداره استرس نداشته باش استرس همه چیزو خ ...

اره فقط خداکنه پاس بشم

تستی هم سخت تره فک کنم

انگلیسی هم هست 

منم که انگلیسم افتضاح🤦🏻‍♀️

اره فقط خداکنه پاس بشم تستی هم سخت تره فک کنم انگلیسی هم هست  منم که انگلیسم افتضاح🤦🏻‍♀️

من یادمه اولین بار حذفش کردم بعد دوباره گرفتمش با دوازده پاسش کرم فکرکنم متون 2 را هم با 10🤣

من یادمه اولین بار حذفش کردم بعد دوباره گرفتمش با دوازده پاسش کرم فکرکنم متون 2 را هم با 10🤣

😅 

من اینو فقط ۱۰ بشم 🙏🏻😅

الان چی کارمیکنی؟ ازمون وکالتو دادی؟

😅  من اینو فقط ۱۰ بشم 🙏🏻😅 الان چی کارمیکنی؟ ازمون وکالتو دادی؟

دو بار دادم قبول نشدم ارشدم یک ترم رفتم جزا و جرم شناسی اصفهان بعد گفتن باید برید تهران نفرات کم کلاس تشکیل نمیشه بابامم اجازم نداد دیگه با پسر خالم عقد کردم اونم گفت یا تهران یا من منم گفتم تو و اکنون سه فرزند پسر دارم و خانه دار

دو بار دادم قبول نشدم ارشدم یک ترم رفتم جزا و جرم شناسی اصفهان بعد گفتن باید برید تهران نفرات کم کلا ...

😅😅

من بودم میگفتم توروبخیر مارو به سلامت🤪😅

خداحفظشون کنه💙

دو بار دادم قبول نشدم ارشدم یک ترم رفتم جزا و جرم شناسی اصفهان بعد گفتن باید برید تهران نفرات کم کلا ...

عزیزم یه سوال داشتم 

سوالای متون انگلیسی هس کامل؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792