2777
2789

ما تو جایی هستیم که شهرکوچیکه

همه خونه دارن برا خودشون تا حدودی

بعد اونوقت شوهر خواهرشوهرم ماشبن پارسی دارع 

رفته وام گرفته زمینی بخره بعد ماشبنش دست رئیساشه که مثلا ماهی دوتومن میدنش ماهی پنج تومنم تو کار خودش حقوق میگیره میشه ۷تومن باهم

رفته مسافرت چشش یه ماشینو گرفته شاسی بلنداااا 

حالا زنگ زده همه پول قرض کرده 

۴۰تومن از داداشای زتش گرفته ۴۰ تومن از اون یکی برادر زنص ۲۰ تومن از رفیقش گرفته تا ۱۰۰تومن جور کرده که ماشبنو بخره

حالا ماشبنو خریدع که بیاد شهر خودمون بفروشع سود کنه

حالا شوهرم میگه دیدمشون سوار ماشینه

حالا واجبه با پول مردم قر و پوز بده

خود درگیری دارن بخدا...

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

با 100 شاسی بلند خرید؟؟ 100پراید میدنا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یسریا اینجورن دیگ

جیب خالی پز عالی 

بیخیال

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با 100 شاسی بلند خرید؟؟ 100پراید میدنا

۲۵۰ تومن

۱۲۰ خودص داشته

۱۳۰ قرض کرد۶ خریده

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ